Afspraak geheel volgens afspraak en een goed bakje koffie. Raad het bedrijf aan iedereen aan.
Gewoon goed
Onduidelijk probleem met lekken van koelvloeistof. Er is de tijd genomen om grondig te onderzoeken wat het probleem was om de beste, simpelste (en daardoor ook minst dure qua onderdelen en werkuren) oplossing te zoeken. Daarbij is telkens duidelijke communicatie geweest en overlegd wat de volgende stappen zouden zijn.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen goede service! Ik zou er zeker weer eens terug gaan.
Onze beide auto's moesten gerepareerd worden. Van Dun heeft dit verzorgd. Vriendelijk, vakkundig en geen onnodige kosten gemaakt - heel prettig. En de leenfiets was ook superfijn!
Ik kom hier al jaren. Ik word altijd goed geholpen.
Al meerdere keren geweest, altijd alles volgens afspraak. Had deze keer nieuwe banden nodig. Wacht even er komt een actie op precies die banden die je zoekt. Nemen keurig contact op als het zo ver is. De banden liggen er nu op, uitlijnen bleek niet nodig prima service
Goede communicatie. En correcte prijsopgave dus geen bijkomende kosten.
Uitstekende service met APK. Netjes gebeld over wat de puntjes waren voor de keuring en wat er moest gebeuren zodat de auto goedgekeurd zou worden. Ook overige punten op papier gekregen.
Ze hebben de nota goed uitgelegd
Ze denken met je mee... Met alles
Ik kom al jaren met mijn auto bij CARPROF VAN DUN het onderhoud van mijn auto gaat altijd via afspraak en komen er kosten te voorschijn die de klant niet verwacht wordt er altijd eerst van te voren overlegd wat te doen dus ik beveel CARPROF VAN DUN aan voor het onderhoud aan jullie auto. Groeten Ron Hanssen Thomwerk uitzendbureau
Ik had het gevoel dat er goed naar je geluisterd werd. Alles gebeurde in goed overleg, m.i. werd er eerlijk advies gegeven. Goede service.
Auto achter gelaten nadat een diagnose was gesteld. Onderdeel moest besteld worden, maar dezelfde middag was hij al weer klaar. En weer een garage lekker dicht bij.
Bij deze garage is de service altijd top. Snel, eerlijk en zonder gekke bedragen of onnodige kosten. Henri en zijn team hebben de kennis en het vakmanschap. Ik ga nooit naar een ander!
Ik heb mijn auto daar nu voor het tweede jaar in onderhoud en ik ben zeer tevreden. Helder over de dingen die moeten gebeuren en eerlijk over de kosten daarvan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Voor de jaarlijkse APK kon ik snel terecht, de paar kleine dingetjes die er waren werden snel verholpen en omdat ik de APK had gecombineerd met een kleine beurt kan ik weer een tijdje vooruit. Auto een kleine dag daar gehad en een leenfiets gekregen.
Ga al enige tijd Naar Henri , zeer tevreden
Ik word altijd kundig en goed geholpen.
Goede service en komen afspraken goed na. Eerst offerte , goede uitleg en daarna reparatie/ apk keuring.
Vriendelijke en professionele afhandeling.
Goed geholpen
Voorlichting en afhandelen helemaal prima
Ik kan nu lekker rijden met airco. Prima!