Hartelijk ontvangen, goed geholpen en duidelijke uitleg over de rekening
prima garage , goede service en duidelijke prijsafspraken , kunnen veel garage`s nog van leren.
Dd
Zeker in deze vakantietijd. Snelle reactie en adequaat handelen.
Heb ik niet.
De auto is conform afspraak onderhouden. Netjes telefoon bij noodzakelijke vervanging. Goede prijsstelling!
Zeer tevreden. Goede service!
Vakkundig & goede communicatie over het benodigde onderhoud en wat er op termijn aan zit te komen.
erg goed en klant vriendelijk heel goede garage
Op facebook is deze garage mij door een hele rij Bestenaren aangeraden. Na telefonisch contact kreeg ik er een erg goed gevoel bij. Ze zijn erg vakkundig, praten je geen onnodige extra's aan, offertes kloppen en zijn eerder te hoog ingeschat dan te laag, houden zich aan de gemaakte afspraken en nemen netjes telefonisch contact met je op voor overleg. Ook geen gepush dat je je auto voor weinig zou moeten verkopen en dergelijke praktijken. Zelfs het vervangen van de kentekenplaathouder voor een met hun naam wordt netjes gevraagd. Zo hoort het! Mijn auto is compleet gerepareerd terug gebracht, voor een leuke en eerlijke prijs. Netjes een factuur gekregen inclusief garantie (ook geen vanzelfsprekendheid in de autowereld helaas) en pechhulp voor weinig. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en ik kan er zeker weer een jaar tegenaan. Helemaal top!
Kan niet beter
Ik zat met een lekke band en dat tegen sluiting tijd aan. Door de goede snelle service. Is mijn band gerepareerd. Daar was ik echt heel blij mee.
Grote beurt , apk , reparatie, alles weer netjes in orde volgens afspraak
zeer snelle reparatie bus bij Ford garage Gennep
Prima snelle airco service
Prima service, goed overleg en volgens afspraak. En de koffie is ook goed. Wederom goed geholpen, de volgende keer weer bij van Dun.
De hele gang van zaken-mét communicatie over en weer-een dikke 10!!!
Vertrouwd vriendelijk en goed
Prima service, vriendelijk, vakkundig en net goede prijzem
GEWELDIG GOEDE SERVICE EN BIJZONDER VRIENDELIJKE MENSEN. OOK IN DEZE CORONATIJD IS OVERAL AAN GEDACHT. VAN SLEUTEL DESINFECTEREN TOT BINNENKANT VAN AUTO. JE WORDT ER FANTASTISCH GEHOLPEN. AFSPRAKEN WORDEN ALTIJD NAGEKOMEN. ZE NEMEN ECHT DE TIJD VOOR JE , KORTOM, HEEL GEZELLIGE PLOEG VAKMENSEN! BEN DIK TEVREDEN.
Fijn bedrijf je wordt goed geholpen, zijn duidelijk in de uitleg en zijn erg klantvriendelijk...
Ik kon snel terecht voor onderhoud en APK, ben goed geïnformeerd en de prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Ging voor grote beurt, apk en bandenwissel. Ben netjes gebeld om te overleggen wat er wel en niet mocht gedaan worden. Het zou krap aan worden om de auto nog eind van de dag klaar te krijgen, maar door er op het laatst nog met twee man aan te werken is het toch gelukt. Top!
En tegen een betaalbare prijs