De garage heeft mij geadviseerd om iets niet te vervangen waarmee ik zelf geld bespaar en de rekening niet onnodig hoog wordt. Verder kun je al vrij snel aan afspraak maken, zeer klantvriendelijk en een vertrouwd gevoel.
Ik ben al jaren vaste klant bij Carprof van Dun. Echte vakmensen die betrouwbaar zijn en goed meedenken met de klanten. Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen!
Henry en zijn team doen er alles aan om je auto zonder problemen weer de weg op te krijgen. Fijne service.
Werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd, denken mee en communiceren op een prettige wijze. Wat mij betreft dus een ondernemer die zijn zaakjes prima op orde heeft. En dat is een verademing in vergelijking met VW dealer uit de regio.
Mijn auto moest gesleept worden en dit bedrijf kon t regelen voor n zacht prijsje.
heel vertrouwd, altijd contact en overleg over kosten en mogelijk werkzaamheid .Kinderopvang Little People maakt graag gebruik van deze vertrouwd garage.
Goed bedrijf
communicatie prima - kosten prima - flexibel en denkt met de klant mee. Erg tevreden!
Goed communicatie, betrouwbaar, kundig.
Zeer goed en eerlijk geholpen. Duidelijk over de prijs altijd. Verder kon ik ook snel bij ze terecht.
Direct en alles wordt overlegt
Denken in oplossingen
Bij Carprof Van Dun in Best wordt je altijd heel netjes en vriendelijk geholpen. Ze houden zich netjes aan gemaakte (prijs)afspraken en geven altijd een goed en eerlijk advies. Nemen ook echt de tijd om dingen uit te leggen ook al hebben ze het altijd heel erg druk. Van ons een dikke 10 Henry voor jou en je mannen!
Auto is opnieuw goed onderhouden, er wordt altijd even gebeld over wat nodig is, zonder dat men iets op dringt. Duidelijke factuur ook.
Deskundige en vriendelijk
Gewoon goed en zoals het hoort.
Duidelijk en behulpzaam
Duidelijk en behulpzaam
Men staat altijd voor je klaar, eerlijk en duidelijk.
Men is zeer vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en eerlijk
Men is zeer vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en eerlijk
Goed en snel
De bestelling voor nieuwe banden en afspraak voor montage was snel geregeld. Ik kon op de afgesproken tijd komen en wachten op de montage, onder het genot van een kopje koffie. Ook is er wifi, waardoor ik nog wat werkzaamheden kon doen op mijn laptop. Kortom, wederom top geregeld.
Ik wordt telkens weer keurig behandelt en men zet zich tot hun uiterste best in om je te helpen, alle vragen worden eerlijk en oprecht beantwoord