De bestelling voor nieuwe banden en afspraak voor montage was snel geregeld. Ik kon op de afgesproken tijd komen en wachten op de montage, onder het genot van een kopje koffie. Ook is er wifi, waardoor ik nog wat werkzaamheden kon doen op mijn laptop. Kortom, wederom top geregeld.
Snel geholpen
zeer klant vriendelijk en prima service!!
Volledig in info vooraf , meedenken en anticiperen klantgericht als er onverwacht zaken moeten gebeuren aan auto.
Zowel de persoonlijke service als het maken van mijn auto was top. Winkel ziet er netjes uit.
Eerste keer geweest hebben mij heel netjes en goed behandeld ga er zeker weer terug
Weer super !!!!!!
Deskundig, eerlijk en fair! Ik word hier altijd goed geholpen
De APK-keuring werd goed uitgevoerd. Bij de check werd schade aan een band geconstateerd. Hierover werd meteen overleg gepleegd en het werd verholpen. Super service. Vriendelijk en deskundig personeel.
Goed en duidelijk contact en advies na APK keuring. Benodigde reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.
Gewoon een goed bedrijf waar ik al 15 jaar trouwe klant ben. Dus het is een prima bedrijf
Binnen de familie hebben wij alle 6 auto’s bij van Dun in Best. Tot op heden zeer tevreden.
Duidelijke afspraken. Goed meedenken en klantvriendelijk.
Zeer klantvriendelijke behandeling door Henri. Denkt mee met de klant en kiest samen met hem de beste oplossing.
Bij Henri van Dun, is de klant koning!
Forse reparatie aan de auto gehad. Henri heeft me uitstekend geholpen en meegedacht voor de beste oplossing.
Goede garage. Denken met je mee bij grote reparaties, zijn goed, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit. Zeer tevreden.
Carprof van Dun is een garage waar de klant voorop staat en prijs en kwaliteit ook altijd goed is. Een garage die vooraf duidelijk aangeeft wat de kosten zijn.
Prettig contact, snel geholpen, goed advies.
Zeer goede service, klantvriendelijk en kwaliteit bij dit bedrijf!
Klantvriendelijk eerlijk
Snel en vakkundig,leuke monteur Geduldig met zeer domme vragen
Zpals gewoonlijk goed geholpen. Netjes tussendoor op de hoogte gejoiden van de werkzaamheden en kosten. En ja t was meer werk en duurder als verwacht. Maar je weet t zowel van te voren. Helaas was er naderhand een probleem. Maar daar konden we snel weer voor terecht. En nu loopt de auto zelfs beter dan ooit.
Goed en snel geholpen