Ik kon wachten op de werkzaamheden

Ging vlot

professioneel behulpzaam

prima geholpen en erg vriendelijk

Jaarlijkse beurt

Na een belletje toch snel een afspraak, heel fijn. Via website was dat lastiger. Op de dag zelf een leenauto gekregen, ook heel fijn. Door ziekte duurde het wat langer, verder weer prima geregeld.

Beste service

Mijn auto aangeboden voor APK en Onderhoud. Wederom gewoon een goede service. Er waren was problemen met mijn auto en de monteur had alles van A tot Z op papier gezet. Daarbij kon ik ook gelijk zien wat het ging kosten. Mijn auto werd snel gemaakt, ook nog eens goed.

Netjes geholpen

Uitstekende service

Al een aantal jaren breng ik mijn auto naar CarProf Spijkenisse voor APK in combinatie met een beurt. Uitstekende service en geen klachten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik word altijd vriendelijk en deskundig geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en normale prijzen vergeleken bij dealers

Klantgericht

Goed contact Vlotte afwikkeling Duidelijke verwachtingen

Prettig en deskundig

Na wat ervaringen bij andere garage bedrijven was dit een erg verfrissende ervaring

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zo blij met deze garage!

Mijn auto had een defect wat niet vaak voorkomt. Zij hebben er alles aan gedaan om deze 'puzzel' met elkaar te leggen. En het is hen gelukt! Probleem is opgelost en ik kan weer veilig rijden. Altijd vriendelijk, meedenkend en een eerlijk prijs. Ik ben van plan nog jaren bij CarProf Spijkenisse te komen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Keurig geholpen, eerst checken of het nodig is en dan keurig bellen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig. Keurig ontvangen. Goede koffie.

Goede service en klantvriendelijk

Professioneel, klantvriendelijk en een goede service

Onderhoud auto.

Ik wordt altijd fijn geholpen bij het onderhoud van onze auto vriendelijke monteurs,zijn altijd bereid een stapje meer te doen om je te helpen. Ook ervaar ik veel klantvriendelijkheid en professionele uitvoering van de werkzaamheden. De prijs kwaliteit verhouding is ook prima te noemen,ook de ontvangst ruimte is nu erg gezellig gemaakt met goeie koffer evt. Ik ben een tevreden klant.

Zoals altijd uitstekende service

CarProf doet haar naam eer aan! Professioneel en Care voor Car en Customer

CarProf is een uitstekend bedrijf, met mensen met hart voor de zaak en hun klanten! ze denken mee, geven goede adviezen en staan klaar voor me, ook bij spoed reparaties doen ze er alles aan om mn auto weer snel en vakkundig gerepareerd te hebben! Ik laat mn auto met n gerust hart achter bij CarProf Spijkenisse

Goede ervaring

Voor het eerst hier geweest met de auto voor een APK en airco onderhoudsbeurt. Goede indruk achtergelaten. Alles netjes, geen verrassingen, duidelijke prijzen vooraf en heel servicegericht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk, meedenkend en eerlijk advies

Auto al een paar jaar in onderhoud bij Marco en zijn collega’s. Prettige zaak en niet te duur.

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Service

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij Carprof Spijkenisse. Ze zijn erg flexibel mbt tijden en geen vraag is hen teveel. Àlles wordt rustig uitgelegd of toegelicht.

• Reden bezoek Andere reden

Super goed geholpen

Alles goed geregeld

Goed geregeld allemaal En uitleg wat er gedaan is .

Top geholpen zoals altijd

• Reden bezoek Andere reden

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof