Goede, persoonlijke service

Kom er nu al een paar jaar en is gewoon een prima bedrijf.

Professioneel en eerlijk bedrijf

Duidelijk wat er gaat gebeuren, goed overleg als er extra reparaties moeten plaats vinden of onderdelen vervangen moeten worden, eerlijk advies

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Duur maar je krijgt ook waar voor je geld!!

Tegenwoordig is het schrikken als je naar de garage gaat maar deze is wel goed in de service en kwaliteit en vriendelijke mensen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Er word bij Caprof duidelijk uitgelegd wat gedaan moet worden. Dan weet je precies waar je aan toebent betreft de kosten. En dat het goed gerepareerd word. Dat geeft veel vertrouwen. Bij Caprof doen ze niet onder als bij dealers onderhoud. Het verschil is bij dealers is dat jij de naam en showroom dik betaald.

Goede eerlijke garage

Altijd fijn geholpen en gezellige mensen. Eerlijk wat de prijs betreft.

Keurige mensen en professioneel

Keurig

Goede prijs en vriendelijk personeel je maakt een afspraak en die komen ze na

Klantvriendelijk en goed geholpen

Je wordt bij deze garage vriendelijk en netjes te woord gestaan. De uitleg over de reparaties is ook duidelijk. Vooraf krijg je een indicatie van de kosten als je daarom vraagt. Geen verrassingen achteraf dus. Een kleine reparatie werd bij mij zelfs direct uitgevoerd zodat ik weer veilig de weg op kon. De betaling daarvan kon ik twee weken later voldoen omdat mijn auto toen voor onderhoud gepland stond. Ik vond het netjes dat er blijkbaar voldoende vertrouwen in de klant was. En dat terwijl ik niet eens heel lang klant bij CarProf Spijkenisse ben.

geweldig goede service

Ik ben al 8 jaar een vaste klant en altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service.

Uitstekende service

Kwaliteit, meedenken met de klant, informeren van de klant. Pluspunt: koffie, toilet, WiFi en een plek om te werken terwijl je wacht.

uitstekende service, en zeker aan te raden

uitstekende service, en zeker aan te raden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Supersnelle service goede uitleg echt goed

Vriendelijke ontvangst en goede kwaliteit prijsverhouding . Nadeel weinig parkeerruimte staat altijd vol daar.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik bent goed geholpen en er word ook goed naar je geluistert als je een vraag heb en dan ook uit gelegt

Gewoon super

Een heel goede service en garage

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel fijn, snel en prettig geholpen!

Erg tevreden!

Zeer goed garage bedrijf

Vakkundig personeel die meedenkt en altijd een goede oplossing hebben. Zijn open en transparant.

Goede keuze

Netjes en op tijd geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een vriendelijke en professionele garage.

Via mijn dochter, waarvan haar auto met oud en nieuw kennis maakte met stevig vuurwerk, kwam haar auto via een schadebedrijf in Spijkenisse terecht. Ze waren vriendelijk hadden kennis van zaken en gaven goede adequate aanbevelingen. Ik zocht bij toeval naar een betrouwbare garage en na de gesprekken met mijn dochter en mij had ik mijn garage gevonden. En, bij een grote beurt en ze kennen de auto krijg je ook nog eens gratis pechhulp Nederland en Europa! Dat spreekt een rechtgeaarde Hollander aan natuurlijk. Prima bedrijf!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

In tegenstelling tot de ford dealer (2,5 maand wachttijd!!!) kon ik bij deze garage wel redelijk snel terechtbongeacht de drukte. Motor bleek kapot te zijn. Mensen hebben meegedacht, dingen uitgepluist en via hun het wrak kunnen verkopen. Blij mee. 5 sterren geef ik niet want er is altijd ruimte voor verbetering behalve klantvriendelijkheid, die is top.

• Kwaliteit N.v.t.

Altijd goed

Kom hier al jaren. Zakelijk en privé De kids gaan er inmiddels ook naartoe. Betrouwbaar is het juiste woord. Vakkennis voor alle auto's. Geld kost het altijd maar je word niet in de maling genomen

Service is uitsteken

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima; komen afspraken na.

Nemen de tijd voor je aan de balie / receptie Vervangend vervoer, juiste tijd volgens afspraak gereed. Kortom: ontzorgen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, klantvriendelijk en vakbekwaam.

Ik heb nog geen ervaring op kunnen doen daar het mijn eerste bezoek was, de toekomst zal het uitwijzen. Met vriendelijke groet Rob Lens.

Hele fijne meedenkende garage

Goed advies gekregen, er wordt meegedacht over passende oplossingen. Zo is het mogelijk om mijn oude auto lang te houden!

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof