Gewoon goede

Goede en snelle service

• Reden bezoek Andere reden

Goede, vriendelijke en kundige service

Zéér tevreden

Heldere uitleg van de reparatie en apk keuring die vakkundig, snel en tot volle tevredenheid uitgevoerd werd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer goede service en advies gekregen voor mijn uit te voeren reparatie

Mijn auto gaf een motorstoringsmelding Na een uitgebreide diagnose is er een deskundig reparatie advies opgesteld en vervolgens is de reparatie naar tevredenheid uitgevoerd. De kosten van de reparatie vielen ook nog lager uit dan verwacht ! Overtreft de belofte van Carprof !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitermate correct en fijn geholpen

Ik had problemen met de accu in mijn Ford Focus en heb contact opgenomen met autocentrum Gennep. Men had wel een accu op voorraad en der was eigenlijk bestemd voor een andere klant. Omdat deze pas de volgende dag nodig was, heeft men mij direct geholpen met het plaatsen van een nieuwe accu en zou voor de andere klant een nieuwe accu bestellen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Al jaren naar volle tevredenheid.

Heb al een jaar of 10 mijn auto's hier in het onderhoud en dat bevalt prima. Alles gaat in goed overleg. Ooit terechtgekomen toen ze nog Chevrolet dealer waren voor het onderhoud van mijn Chevrolets. Laatste auto ook via Autocentrum gekocht naar volle tevredenheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldige garage met vriendelijk en behulpzaam personeel

Duidelijke uitleg van vriendelijk en ervaren personeel .

Gewoon goed

De manier van benaderen, afhandelen van het onderhoud.

• Reden bezoek Andere reden

Service gericht en goede ontvangst klanten

Service altijd prima en klant gericht, ook even bijpraten met een kopje koffie. Onderhoud en diverse werkzaamheden worden altijd uitgevoerd volgens afspraak en of na telefonisch contact. Wij zijn zeer tevreden.

Erg tevreden.

Ik ben correct te woord gestaan. Wordt van te voren op de hoogte gesteld van extra uit te voeren werkzaamheden.

prima zoals altijd

zoals mijn reactie

• Reden bezoek Andere reden

Leuke medewerkers en lekkere koffie

Fijne garage, leuk personeel en niks is teveel als je iets vraagt en een leuke hond waar je je koekjes aan kwijt kunt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Erg tevreden met de service

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Goede service, je kunt altijd op hun rekenen.

Super service!

Omdat ik niet mocht rijden door operatie hebben ze mijn auto opgehaald en na de beurt keurig gewassen weer terug gebracht! Carprof hartelijk bedankt daarvoor!

heldere en prettige communicatie

heldere en prettige communicatie

• Kwaliteit N.v.t.

Goede en vriendelijke service

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

geweldig

vriendelijk, professioneel, deskundig, hulpvaardig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het voelt als thuiskomen!

Zeer vriendelijke mensen, die je op je gemak stellen. Altijd in voor een praatje. Monteurs zijn goed en open benaderbaar (in deze Corona periode natuurlijk met wat voorbehoud). Er wordt duidelijk gemaakt WAT ze hebben gedaan EN waarom. Denken ook al naar de volgende onderhoudsbeurt door advies en hints te geven. Kortom: ik heb mijn garage wel gevonden! Blijf zo doorgaan!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima garage, straalt vertrouwen uit. Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn er altijd zeer goed en klantvriendelijk behandeld, een fijn team dat je kent. Afspraak maken gaat soepel, ze weten direct wie je bent en waar het over gaat. Zij houden zich volledig aan de Corona voorschriften, auto wordt gedesinfecteerd en gewassen weer afgeleverd. Ik kan deze garage en dit hele team zeker aan iedereen aanbevelen.

Kan niet beter

Ik belde om een probleem aan te geven. De garage heeft na mijn uitleg, als leek, op de gok onderdelen besteld zodat ik mijn auto zo kort mogelijk kwijt zou zijn. Op de afgesproken vrijdagmiddag is naar het probleem gekeken en bleek er iets anders aan de hand te zijn dan ik dacht. Ze hebben me hierover gebeld en kans gezien om hiervoor nog onderdelen te laten leveren zodat ik nog steeds mijn auto maar kort kwijt was. Hoewel de garantie was verstreken kreeg ik ongevraagd een leuke korting op de factuur. Uitstekende service met een glimlach en lekkere koffie, prima!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Met een vertrouwd gevoel op naar de volgende beurt.

Gastvrij gewoon warm en met kennis van zaken en zeker niet onbelangrijk de beste koffie in de regio.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super service en altijd even vriendelijk

prima service

prettige en goede samenwerking

Super service

Menno en zijn team staan altijd voor je klaar. Ze denken ook mee over toekomstige of aankomende reparaties. Ze bellen altijd mochten ze onverwachts iets vinden tijdens een beurt/keuring. Al met al een Top garage!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een bedrijf met een zeer positieve klantvriendelijke uitstraling

Sedert vele jaren goede, deskundige en prettige ervaringen met het bedrijf zowel in de aanschaf alsmede het onderhoud van de auto.

Heijenseweg 55

6591 HB Gennep