Onderhoud en bijkomende werkzaamheden perfect uitgevoerd. Vooraf en de tijdens het onderhoud extra werkzaamheden duidelijk besproken. Auto stond netjes gewassen en schoongemaakt klaar.
wordt altijd goed en snel en vriendelijk geholpen
zeer klant vriendelijk, en heldere uitleg reparatie.
Eigenlijk geen hadden ze geen tijd, maar probleem gevonden en tijd gemaakt voor reparatie.
Eigenlijk geen op of aanmerkingen. Het is altijd vertrouwd of komt vertrouwd over. Echt een familiebedrijf waar een tevreden klant op 1 staat.
In september heb ik hier een occasion gekocht. De grote hoeveelheid positieve reviews viel mij op en gaf de doorslag contact te zoeken. De verkoper was vriendelijk en professioneel. Paar maanden later tijdens gladheid schade aan velg opgelopen. Dit is keurig verholpen, goed meegedacht. Super!
Gelijk geholpen bij een lekke band.
De monteurs zijn goed vakbekwaam. Ze hebben v bij mijn auto een zeer lastige storing verholpen.
Kundige monteurs, vriendelijk personeel!
zeer klant vriendelijk !!
de afspraken worden goed nagekomen en de medewerkers zijn erg klantgericht.
zoals altijd picobello.
Afspraak maken, naar de garage, onderhoud en klaar.
Prettige mensen, goede sfeer en houden zich perfect aan afspraken
Gewoon Super Service
Nadat de klacht was onderzocht en het probleem duidelijk was zijn er goede afspraken gemaakt.
Mijn oude Ford Fiesta weer helemaal ok na vervangen van de distributieriem en oplossen van een aantal kleine ouderdoms gebreken.
Altijd vriendelijk. Je wordt netjes gebeld als er iets extra moet gebeuren aan auto bij de beurt. Ik word netjes thuis gebracht als ik de auto breng. Als het niet vriest wordt de auto ook nog gewassen dat is toch super!
Goed gevoel bij de service.
Afspraak maken gaat eenvoudig, zeer klantvriendelijk en de werkzaamheden zijn volledig en helemaal volgens afspraak uitgevoerd.
Goede service en koffie. Klantvriendelijkheid hoog.
goede service; heldere communicatie;duidelijk financieel plan