Eerlijke garage

Lekkere koffie en pepernoten, op de hoogte gehouden van de werkzaamheden aan de auto. Fijn en vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

probleem is verholpen, altijd vriendelijke service

Auto is onder garantie/verzekering gerepareerd. Koppeling was niet in orde. In eerste instantie voelden we ons niet gehoord, omdat het probleem vaker voor zou komen bij een Ford Focus. Op verzoek is deze toch aangemeld voor reparatie onder de uitgebreide verzekering. Na het vervangen van de koppeling is niet alleen het schuren verholpen, maar schakelt en koppelt de auto stukken beter dan hij ook gedaan heeft sinds de aanschaf in december vorig jaar. Het "bokken" bij het wegrijden is ook weg. Verder zijn Menno en zijn team altijd super vriendelijk en is er altijd iets te regelen qua vervangend vervoer, of haal en breng service.

Snel en vriendelijk

Wordt altijd snel en vriendelijk en goed geholpen

Fantastische service.

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf, omdat ik chronisch ziek ben hoef ik maar te bellen voor mijn auto en dan komen ze hem netjes thuis ophalen en ook weer brengen, daar ben ik erg blij mee. Als er iets is met de auto wordt ik netjes gebeld en wordt er eerst overlegd wat er gebeuren moet en wat het gaat kosten. De klantvriendelijkheid is uitmuntend en de service geweldig.

zeer positief.

Tijdig geattendeerd op de service - na het brengen van de auto geinformeerd over de kosten - goed verzorgde auto bij afhalen

Prima service, goed overleg

Auto voor APK en beurt geweest. Helaas te laat voor het afmelden bij de RDW, maar fijn dat er een andere leenauto voor mij was de volgende dag. Telefonisch overleg en advies wat er eigenlijk allemaal nodig was, en na afloop duidelijke uitleg over wat en waarom het gedaan is. Weer een fijne ervaring!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zien probleem, lossen het op, accuraat, luisteren, klantvriendelijk, goede service en lekkere koffie

Dit bedrijf is zeer gedreven, staan je netjes te woord, luisteren/kijken naar klacht, ze zijn duidelijk en oplossend met problemen, denken mee. Maken afspraken om dit op te lossen en stellen klant gerust. Klantenservice en monteurs waren in mijn ogen een prima team samen, sjappo Menno ga zo door, voor zo’n klein autobedrijf opboxen tegen de grotere autobedrijven doe jij dit met je team supergoed.

Klantgericht

Fantastische service, méér dan vriendelijk!!

Goede service.

Alles goed geregeld. Vervangende auto stond klaar. Mijn auto na de onderhoudsbeurt keurig gewassen. Klantvriendelijk.

Goed geholpen!

Goed geholpen door de aanwezige monteur , adequaat gehandeld en goede service verleend

Gewoon goed bedrijf

Net bedrijf met goed personeel

Prima service!

Prima service en verstand van zaken.

Top service !!!!

Hier al 2 auto's gekocht. En de service is goed. Kortom zeer tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Waar een klant nog steeds koning is!

Kom er graag, wordt er altijd zeer goed geholpen en er wordt meegedacht, een vertrouwde garage waar mijn auto in zeer goede en bekwame handen is.

• Reden bezoek N.v.t.

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en scherpe prijzen voor onderhoud.

Ik heb onze auto nu 3 keer naar Autocentrum Gennep gebracht, Voor onderhoud en keuringen. In alle gevallen werd ik zeer vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen. Ik werd ook steeds gebeld als er bijzonder zaken waren en wat de kosten zouden zijn als ik akkoord ging met reparatie. Ik ben dus uiterst tevreden en kom graag terug voor volgende onderhoudsbeurten en keuringen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

klantvriendelijk eerlijk en duidelijk.

Voor een onderhoud beurt en apk ,afspraak gemaakt alles netjes en volgens afspraak gedaan ,tevens een steekproef van de apk door RDW , glansrijk doorstaan. En de auto ook nog mooie gewassen :)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerlijke en goede service volgens de gemaakte afspraak.

Al jaren goede uitleg en goed advies. Geweldige service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Beste service, vriendelijk en vakkundig garagebedrijf!

Wij zijn inmiddels al jaren klant, omdat Ford en Autocentrum Gennep een hele goede combinatie is. Vriendelijke medewerkers, vakkundig bedrijf en er is altijd een kopje koffie :) Dus, zoals Barry Stevens zegt "Vooral doorgaan"!

Goede en vriendelijke service

Werken netjes volgens afspraak, nette wachtruimte met koffie. Vriendelijk en deskundig personeel.

Gewoon goed

Wij hebben deze auto bij Menno gekocht omdat onze andere auto ,de motor kapot gelopen was. Fijne auto naar oostenrijk geweest helemaal top Gr Fam Bons

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ik kom al jaren hier. Altijd vakkundig en zeer goed geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Er wordt uitgevoerd wat wordt gevraagd en geven advies waar nodig.

Top Bedrijf

Auto aangekocht naar tevredenheid en ook netjes en verzorgde omgang met de klant en materiaal. Ook het nakomen van afspraken prima in orde ! Daarom een echte aanrader.

een geweldige service

Je wordt vriendelijk ontvangen en de service is geweldig.

Geweldige klantbenadering

Ik ben overgegaan van een dealerservice naar Autocentrum Gennep. Ik ben blij verrast over de gang van zaken. Het maken van een afspraak ging probleemloos, na het brengen van mijn auto werd ik gebeld over eventuele extra werkzaamheden en de kosten hiervoor. En ik kreeg een telefoontje dat mijn auto weer gehaald kon worden. En deze stond helemaal gewassen kant en klaar!! Uitstekende ervaring!!

Heijenseweg 55

6591 HB Gennep