Een tijdje geleden mijn Ford Fiesta hier gekocht. Ik was op zoek naar een betrouwbare auto & dealer, want ik maak flink wat kilometers op een dag. Uiteindelijk uitgekomen bij Autocentrum Gennep. Vanaf begin tot eind: top service! Hele vriendelijke mensen waar service en kwaliteit voorop staat. De auto rijdt perfect en ik ben echt super tevreden.
Sinds een paar jaar klant, zeer tevreden. Voor apk, grote/kleine beurt, schade of iets kapot aan auto, Suzuki van 12 jaar. Als er iets dringends is, kan ik gelijk terecht. Denken met je mee. Zijn zeer eerlijk, professioneel, alles wordt duidelijk uitgelegd, nemen de tijd voor je, zeer gastvrij en vriendelijk. Ik vind het nooit erg om te wachten, kom er graag, wifi, tijdschriften, iets te drinken, zelfs puzzelboekjes. Weten van te voren hoe lang het gaat duren. Kunt ook eventueel een leenauto krijgen, of als het moet kunnen ze je ophalen en wegbrengen. Ook al woon in in Boxmeer, ik blijf bij deze garage.
Vakkundig , betrokken en klantvriendelijk. Zeer tevreden.
Mijn vrouw heeft al jaren auto's gekocht bij Autocentrum Gennep, ze is zeer tervreden. Op haar aanraden bij Menno een prima Ford Focus gekocht, geen minuut spijt. Top service, meedenken en duidelijkheid. Ik raad Autocentrum Gennep zeker aan voor de service, deskundigheid en het vinden van een leuke nieuwe of gebruikte Ford/Suzuki.
In de Horeca is de klant koning, vanuit die achtergrond zijn deze eigenschappen mee genomen met goede dosis auto kennis en eerlijkheid is dit bedrijf de moeite waard als je een auto zoekt.
Altijd uitstekend
De professionaliteit en het vakmanschap van de mensen bij Carprof zijn uitstekend. Er wordt meegedacht om tot de beste oplossing te komen, indien nodig. Bovendien is de sfeer in de garage en de showroom optimaal en dat maakt dat het wachten op de auto bepaald niet vervelend is. Carprof in hun showroom gratis internet aan en een lekkere kop koffie staat er altijd klaar. Na reparatie en/of onderhoud wordt de auto standaard gewassen. Een lang verhaal kort: Carprof is de garage waar ik altijd naar toe ga. Daarom ben ik er ook al jaren vaste klant.
Betaalbaar, vriendelijk, heldere communicatie. Goede service. Auto wordt gewassen en gratis leenauto.
Fijne garage, vriendelijk personeel goede service.
goede service, bij problemen wordt vooraf contact opgenomen. men komt afspraken na.
Ik heb de auto voor de grote beurt en apk gebracht. Werd al zeer snel gebeld met de bevindingen door Menno zelf en wat er evt. Gedaan zou kunnen worden en wat er moest gebeuren voor de apk. Na overleg hierover is alles naar volle tevredenheid gemaakt.
Dik tevreden.
Ik ben heel tevreden over de onderhoudsbeurt die autocentrum Gennep voor mij heeft uitgevoerd. Ik heb de auto in 2020 gekocht bij een ford dealer in friesland. Na 3/4 jaar kreeg ik meldingen in het display van roetfilter verzadigd. Ik ben drie keer bij autocentrum Gennep geweest met dit probleem en zij hebben dit probleem (sensor) onder garantie opgelost. Top garage waar ik graag terug kom. zeer aan te raden erg vriendelijk en vakkundige monteurs. Een tevreden klant. Gerrit Daanen
Als er 1 bedrijf weet wat klantvriendelijkheid is, dan is het wel Autocentrum Gennep. Goede service, klantvriendelijkheid en vertrouwd. Dit kom je bijna nergens anders tegen. Deze 5 sterren zijn hrlemaal terecht. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.
Ben nu een aantal jaren bij jullie als klant voor onderhoud aan mijn ford, zeer fijn bedrijf, wordt altijd netjes ontvangen en er is altijd tijd voor een praatje. Klein bedrijf met geweldige verkopers en monteurs toppie, ga zo door.. Groet Rick en Bernie van Haren
Vooraf prijsopgave, eerlijk over reparaties / onderhoud.
aanbevolen
Prima Ervaring
Kundige monteurs en klantvriendelijk personeel. Je voelt je welkom en gehoord
Alles weer meer dan voortreffelijk verlopen. Mooi dat ze de (extra) onderhoudspunten met je komen doornemen die de monteur heeft gevonden. Koffie, choco én krant staan en liggen voor je klaar. Je zou bijna iedere week willen langskomen! Ga zo door!!
Een garage waar de klant koning is. Zo ervaren wij het iedere keer weer.
Klantvriendelijk, servicegericht, gewoon...goed-> beter -> best!
Auto gebracht voor het spoelen van de automatische versnellingsbak en vervangen van de distributieriem en een gratis leenauto meegekregen. De werkzaamheden duurde wat langer dan verwacht omdat er een storing in het motormanagementsysteem was opgetreden er werd zelfs tot laat in de avond doorgewerkt om het op te lossen maar helaas niet gelukt. Omdat wij de volgende dag op vakantie zouden gaan mocht ik een passende auto van de garage meenemen, super opgelost. Tijdens het ophalen van mijn auto werd er eerlijk uitgelegd waardoor de storing was ontstaan blijkbaar was er iets beschadigd tijdens de montage dus er werd niets in rekening gebracht, zelfs niet voor de leenauto, in een woord Super. Zo hoort service te zijn
afspraak is afspraak
Super , auto ook weer netjes gewassen na APK en kleine beurt.