Kleine reparatie en wassen viel onder service.

Deurrubbers laten vastlijmen. Bij ophalen stond auto gewassen klaar. Rekening? 0,- Service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Over het algemeen zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over informatie en uitvoering van reparatie en onderhoudsbeurt. Toch één minpuntje, ik werd gebeld dat de vloermatjes voor in de auto versleten waren, voor €40,- zouden nieuwe geplaatst worden, ik ging akkoord. Daarbij ging ik er van uit dat het originele Fordmatten zouden worden, die je met de klipjes, die in de auto zitten, kan vastzetten. Tot mijn teleurstelling zijn het losse matjes geworden die constant verschuiven, matjes die voor een veel lager bedrag vaak in de supermarkt oid liggen (Aldi bv).

Vriendelijk en vakkundig personeel

Ik kom al jaren bij deze garages en ben altijd vriendelijk ontvangen tevens hebben ze vakkundig en ervaren personeel

Uitmuntend

Was gewoon super

Vriendelijk, prima geholpen

Afspraak op korte termijn, pas tussen de middag de auto weg hoeven brengen. Telefonisch contact gehad over de precies klacht, goed opgelost. Jammer dat er geen leenauto meer beschikbaar was.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfecte communcatie, faire prijs en altijd de auto gewassen retour!

zie boven.

Altijd een prettig om bij Ford Gennep langs te gaan

Gewoon deskundig en enorm vriendelijk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service. Een verademing in auto land

positief.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer betrouwbaar, vakkundig en klantvriendelijk bedrijf

Vandaag mijn 2e afspraak gehad bij autoconcern Gennep. Dit maal voor de APK. Wederom alles top geregeld, van afspraak maken tot afhalen. Zeer goede communicatie, afhandeling en prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt Tim!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima dealer. Ook in de nazorg

Dit vergt enige uitleg. Prima deal gemaakt met de eigenaar van het bedrijf. Hij doet zijn best om een klant tevreden te krijgen echter bij thuis bleek er wat mis. Bij voorbaat moet ik aangeven dat wij een geïmporteerde caravan hebben gekocht bij een autodealer die alles weten over auto's maar van caravans ( een andere tak van sport) Caravan was gekeurd en netjes afgeleverd, Echter bij thuiskomst hadden wij een puntje wat hun ontschoten was. Zonder in detaill te treden kan ik zeggen dat het redelijk is opgelost door het bedrijf nadat ik het aangegeven had. Ook de persoonlijke aanpak van de eigenaar valt op, en laten we vooral het lekkere bakje koffie niet vergeten als je binnen loopt in Gennep.

Hier staat klantvriendelijkheid bovenaan

Een prima garage waar je uitstekend geholpen wordt tegen een zeer schappelijke prijs. Hier kan je echt advies vragen, waarbij je een eerlijk antwoord krijgt.

Prima geregeld

Wij zijn naar tevredenheid geholpen, en raden andere aan om deze garage te bezoeken.

Super goede service.

Vriendelijk, goede service, je wordt altijd geholpen.....

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

fantastisch, staan altijd voor je klaar.

Zeer vriendelijk, word meteen aangesproken. Er word snelle en goede service geboden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heel goede service en goed mee denkende medewerkers om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ook de wasbeurt van de auto na reparatie of apk keuring is uniek. Daarom beveel ik autocentrum Gennep iedereen van harte aan.

Altijd behulpzaam

Wat er ook gebeurd met de auto, ze staan altijd klaar en worden netjes geholpen. Of het nu een lekke band is, of grote reparaties. Je bent altijd welkom! Wij komen er al jaren.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik was niet zeker van de accu. Heb opgebeld en ik kon langskomen en de accu is gecontroleerd, terwijl ik erop kon wachten. Prima service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Wij zijn er altijd heel prettig behandeld, ondank dat we nooit een nieuwe auto hebben gekocht. Ik moet er nu wel aan wennen dat er nieuw personeel is ende laatste keer duurde het ook langer dan dat we gewend zijn, voordat we bericht kregen dat we de auto konden brengen voor een reparatie. Het persoonlijk contact is minder doordat ze groter zijn geworden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Komen er niet voor niks al jaren.

Een zeer fijn autobedrijf, met ervaren verkoper en monteurs. Waar wij onze auto met een goed gevoel achterlaten. De vier sterren geven we niet omdat we er geen vijf willen geven of een min punt hebben. Maar er altijd leer en verbeter punten kunnen zijn.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al jaren een tevreden klant! En hoop dat ook nog jaren te mogen blijven

Top, deskundig en altijd vriendelijk!

Super service!

Mijn ervaring met autocentrum gennep. Altijd vriendelijk Goede service Zoeken naar oplossingen Dus super service

Klantvriendelijk

Heel goed

Prima service.

Prima service. Vriendelijke mensen. Er is alleen iets vervangen wat een jaar eerder ook nog was vervangen en nu dus niet nodig was geweest. Hierover contact opgenomen en dit wordt volgend jaar op de rekening gecorrigeerd (als het goed is).

Toppie!!!

Afspreken voor een beurt ,ontvangst bij de receptie, omgang met klanten. Kortom service is daar een topper!!

Top ervaring

Vandaag voor de 1e keer bij deze garage geweest. Wat een geweldige service werd verleend. Ze denken mee en niets is teveel. Tot de volgende keer!

Heijenseweg 55

6591 HB Gennep