Ik kwam op tijd aan en kreeg volledige service. Volgende keer kom ik hier weer.
Erg goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Top service en zeker aan te bevelen!
From the schedule to the service, everything was smooth and easy, I totally recommend it.
Goede, prettige en persoonlijk goede ervaring.
Helemaal goed!
Kon makkelijk online een afspraak maken. Werd bij de receptie heel vriendelijk te woord gestaan. Auto goed gemaakt en de factuur meteen via mail.
Ik was te laat voor de APK maar er werd toch plaats gemaakt ondanks de volle agenda.
Al 24 jaar zeer tevreden,zowel voor onderhoud als het kopen van een nieuwe auto
Al 6jaar erg tevreden klant. Als iemand die geen verstand van autos heeft is het fijn om een garage te hebben waar je altijd goed en vakkundig geholpen word. Wim en zijn personeel zijn toppers! Ik kom er niet vaak, dat zegd genoeg :)
No nonsens! Klantvriendelijk, goed en efficiënt geholpen!
Zie opmerking hierboven
airco moest opnieuw worden bijgevuld en meteen lampje vervangen. gebeld kon direct afspraak maken in 1 keer alles geregeld top!
Ervaren monteurs. Inclusief receptie
Hartelijk ontvangen, gezien de drukte toch snel geholpen. Ik ben ze dankbaar.
Weer vriendelijk. APK was snel klaar. Niks op aan te merken
Nvt
Prima bedrijf en goedkoper dan de concurrentie
Goede service vriendelijk en overdreven duur voor een onderhoudsbeurt
Goede service voor een redelijke prijs.
Fijne club, moest afgelopen week bij Asv een lampje laten vervangen, kosten €669,-. Second opinion bij roto, kosten nihil ( was service volgens hen). Kortom eerlijke en fijne club, al onze auto’s gaan er heen. Ga zo door
Aan verwachtingen voldaan, snel en duidelijk