Alles wordt perfect geregeld en afspraken nagekomen
Goede service. Vriendelijk behandeld
Een warme begripvolle telefonische ontvangst. Direct oplossing gezind.
...
Ik ga voor mijn APK, beurten en reparaties aan mijn Ford Escort al meer dan 10 jaar naar de Roto CarProf in Eindhoven. Deze garage is deskundig, zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Deze criteria is voor mij belangrijk. Vandaar deze maximale score Jeffrey Calmer
Goede ervaring met Roto. Correct, vriendelijk en alert!
Vriendelijke mensen die meedenken met de klant en vervolgens met pasklare oplossingen komen.
Goede garage, goede service en prettige mensen. Absoluut aan te raden
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en prima prijs kwaliteitsverhouding. Een eerste kennismaking die indruk maakt.
Service zoals die hoort te zijn, goed, duidelijk en snel. Top!
Snel in te plannnen Goede kosten opgave
Volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd.
Eerlijk advies en persoonlijke benadering
Snel geholpen en goed werk :)
Snel geholpen en goed werk :)
Eerlijk en persoonlijk
fijne garage met persoonlijke aandacht voor de klant
fijne garage met persoonlijke aandacht voor de klant
Ik ben een vaste klant omdat ik voel me daar thuis. Vriendelijkheid, vakmanschap en altijd op tijd klaar. Kan natuurlijk een beetje goedkoper zijn. Maar ik ben altijd blij terug naar mijn huis.
Zonder overleg wordt er niets vervangen buiten de normale zaken die voor een beurt nodig zijn.