Klantvriendelijk en uitstekende service
Heel vriendelijk en correct, maar je merkt dat men het gewoon te druk heeft. Groot voordeel voor ons is dat de garage op loopafstand is.
Probleem met beschikbaarheid onderdeel voor 25 jaar oud auto. Een bestaand onderdeel aangepast en ik kan weer een jaar vooruit tot de volgende keuring. Ik ben er blij mee.
Goede ervaring
Prijs en service zijn zeer goed.
"storing katalysator" gevreesd lampje , bobine en bougies en gelukkig alles ok !! Geweldige service en resultaten , dank aan de crew !!
Wanneer en voor wat we ook beller we worden zo snel mogelijk geholpen. Kundige en hulpvaardige werknemers.
Vriendelijk ontvangst en er wordt niet meer vervangen dan noodzakelijk, ook al denk je als klant dat er b.v een luchtfilter vervangen moet worden.Als blijkt dat het niet nodig is dan wordt die ook niet vevangen.
Competitive prices, friendly and efficient service. Never any hidden extras or surprises, always informed.
Deze ervaring is niet incidenteel, maar structureel; daar ben ik heel blij mee!
Zoals altijd correct
Na een schadegeval aan de achterzijde van mijn auto ontzettend welwillend en professioneel geholpen. Mijn geliefde Daihatsu Trevis ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Super vriendelijk personeel die blijkbaar al lang niet meer gewend waren om een welverdiende fooi te krijgen. Goed werk mag/moet gewoon beloond worden!! C. Hensen. Eindhoven.
Zeer netjes geholpen.
Al jaren vaste klant bij Roto tot volle tevredenheid. Ook deze keer weer prima geholpen. Netjes gebeld bij meerkosten/onderdelen die vervangen moesten worden.
goed service en professioneel.
Ben vlug en na alle tevredenheid geholpen. Kon niet beter.
behulpzaam, meedenkend en vriendelijk.
Altijd goed en snel geholpen.
zie onderstaand
Prima garage, vriendelijk personeel zeer vakkundig
Snelle en goede service !
Na het maken van de afspraak werd de contactdoos voor de caravan nagekeken. Zoals verwacht was de borging losgegaan. Even later was de auto weer klaar en de rekening viel gelukkig mee.
Lastig probleem aan de auto verholpen + onderhoud en apk. Duidelijke communicatie, snel en vakkundig.
Combinatie van jaarlijks onderhoud en APK steeds goed. Laatst bij pech onderweg, vlakbij garage van CarProf ROTO Eindhoven, hoefde ik niet lang te wachten voor goede hulp. Ben zeer tevreden.
Ze zijn vriendelijk, meedenkend, hulpvaardig