Al meer dan 10 jaar geleden hebben we bij Carprof een Audis gekocht. Sinds die tijd is hij daar in onderhoud. En dat blijft ook zo zolang als we deze Audi hebben!
Naar volle tevredenheid mijn Volvo gekocht bij ROTO. Duidelijke afspraken meteen all-in prijs zonder allerlei "facultatieve" BOVAG, extra dekking tegen schades en kleine lettertjes onzin. Zonder morren worden kleine gebreken verholpen en werd de auto volgens afspraak (met een mooie bos bloemen) afgeleverd. Eigen garage met ook een gratis weekend was service. Fijn lokaal met nog een lokale inslag.
Prima! Duidelijke uitleg over wat binnenkort nodig kan zijn qua onderhoud van de auto.
Blijkt wel uit bovenstaande !
zie boven
Prima geholpen, reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.
APK keuring met snelle conclusies die ook snel waren opgelost. Eerlijke prijzen.
Vriendelijk,service gericht
Ik heb vertrouwen in het bedrijf door hoe ze met je omgaan en doen.
Had een vervelend probleem waardoor auto voor de deur niet meer kon rijden. Monteur is langs ge komen, wagen was ter plekke niet te repareren. Receptie heeft meegedacht voor goedkoopste oplossing om wagen bij Roto te krijgen. Binnen 2 dagen perfect hersteld.
meedenkend , behulpzaam en oplossinggerichtheid deze goede eigenschappen van personeel! ben super tevreden dankjewel voor goede zorgen !
De keuring en onderhoud van m'n auto is in zeer goede handen bij Roto Eindhoven. Altijd vriendelijk en duidelijke afspraken maken het bezoek nooit tot een verassing.
snelle, goede service en netjes geregeld !!
Uitleg wat er gebeurd is of wat eraan zit te komen bij de volgende beurt.
Mijn vorige auto (Honda Insight) was ook bij hun in onderhoud. Mijn nieuwe auto (Toyota Hybrid Plugin) afgeleverd eind Januari 2020 kwam met gratis onderhoud voor 5 jaar. Toch besloten om het onderhoud weer door Roto te laten doen.
Er werd met de klant meegedacht om een oplossing te vinden voor een afdpraak.
Ik moest een paar keer komen en gaan, maar uiteindelijk is de klus perfect geklaard. Ik hoop dat het de volgende keer de eerste keer goed zal zijn.
Fijne bedrijf vriendelijk goede service en denken goed met je mee
Altijd vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
Altijd goed bij deze garage. Geen overbodige dingen.
Via een relatie kwam ik bij CarProf ROTO in Eindhoven terecht. Vanaf het eerste contactmoment was het gevoel goed. Steeds kundig en accuraat geholpen door zowel Marc als zijn collega's. Zelfs vanuit zijn vakantieadres stond Marc paraat voor advies. TOP!!!
Heb goede ervaringen met Roto. Schrok wel van het hoge bedrag van de servicebeurt. Zou fijn zijn als er van tevoren een prijsopgave komt
Reparatie aan mijn audi A5 cabrio prima en snel verricht.
Er wordt klantvriendelijk meegedacht. Kosten die niet nodig zijn worden niet geadviseerd. Mijn auto blijft in topconditie.