Wim en consorten zorgen voor een warm contact en service. Ze blinken hier echt in uit. Nemen ook altijd de tijd voor je, zelfs als het even druk kan zijn. Ik ben al bij wat garages geweest maar hier blijf ik plakken omdat je echt verschil merkt. Ze leveren goed werk af en dat zorgt ervoor dat je klant wil blijven.
heel erg goed
Last Wednesday, Ive visited Roto Garage where I bought my car last year because there was something wrong with my car’s tire. Right away they helped me and fix the problem. Highly recommended!!!
Na een telefoontje word je meteen geholpen. er wordt uitgelegd wat nodig is, afspraken worden meteen gemaakt en worden nagekomen.
Deskundig en geen poespas. Erg tevreden
Professioneel geholpen
Ik ben al vele jaren klant. Altijd behulpzaam en betrouwbaar en zeer vriendelijk.
Uitstekende garage, prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Altijd vriendelijk en een perfecte service. Onze complimenten, ga zo door.
Zoals altijd verloopt alles vlot
Ik zou Roto B.V. zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele autogarage. Hun uitstekende service, vakmanschap en klantgerichtheid maken hen tot een topkeuze.
Kreeg van te voren duidelijk te horen wat de reparatie zou kunnen kosten. Achteraf bleken de kosten nog mee te vallen
Auto 's morgens gebracht. Einde van de ochtend al weer gereed
uitstekende service
Vriendelijk geholpen Goede service
In goed overleg onderhoud gedaan aan mijn auto
Ik kom er al enkele jaren en ben nog nooit teleur gesteld, noodzakelijke reparaties worden eerst besproken samen met eventuele alternatieven.
Vakkundig geholpen met een vriendelijke en klant gerichte service
Wederom zeer tevreden met de service en de lekkere koffie tijdens het wachten. Ik kreeg zelf een nieuw onderhoudsboekje om alle werkzaamheden bij te houden. Top.
Uitstekend geholpen bij import van gebruikte auto uit Duitsland
Ik word altijd zo snel mogelijk deskundig geholpen.
Had een airco probleem en moest met spoed opgelost worden omdat ik met spoed een grote afstand moest rijden. Zeer vakkundig aangepakt en snel verholpen zodat ik snel weer onderweg naar mijn afspraak kon. Dit is de manier van klantvriendelijkheid en dus ook om hier terug te gaan.
snel en goede service
Fijn dat ik deze garage in mijn woonbuurt heb gevonden; zo praktsch en met vragen en reparatie heel vertrouwd , geeft zekerheid in het gebruik van m'n auto in het verkeer.