Heel fijn geholpen, goede manier van communicatie! Niks op aan te merken :)
Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik keurig, vriendelijk en goed geholpen. Nogmaals bedankt.
Doen wat ze zeggen, Vriendelijk personeel.
Zeer snel geholpen
Goede service.met aandacht voor de klant en de auto!!!!
Snelle service, prettige bejegening, makkelijk om afspraak in te plannen.
Altijd vriendelijk en super service
mijn eerste indruk is goed van de garage. Prima ontvangst. fijn dat mijn auto tijdig klaar was. Goede info over staan van de auto. ( en wat nog in de planning staat voor goed onderhoud). tot zover tevreden dus.
Prettige ontvangst met duidelijke uitleg en uitleen fiets
Heel prettig contact, ook meteen een vertrouwd gevoel en de auto gelukkig op korte termijn op kunnen halen zodat het in mijn planning allemaal past!
Zoals altijd: correct geholpen, snelle service, goede vakkennis en doen graag ern extra stapje voor je! Top garage!
Very reliable workshop
en dat is niet voor niets
Helemaal tevreden en blij, hier kom ik zeker terug!
Altijd goed
Goed toegankelijk, prettige ontvangst, zeer goed overleg, vlotte en duidelijke afhandeling.
Trekhaak laten plaatsen onder mijn Audi Q2 Contact zeer klantvriendelijk Goed Resultaat. Ziet er mooi uit. Aanbeveling!
ik heb de koplampen laten polijsten. Zieh er nu weer als nieuw uit
Fijn bedrijf Lexus gekocht Eerlijk en transparant Geen enkel probleem om met auto’s te rijden Wordt zelfs auto die bij spuiter staat op te halen Inzicht in onderhoud van de auto Fijne mensen Wordt meteen terug gebeld Aanrader
oplossing van het besturingssysteem snel opgelost
Zeer goede service en zeer klantvriendelijk
Vlotte en deskunige afhandeling
Al 22 jaar heb ik mijn MG TF bij ROTO in onderhoud. Dat zegt denk ik genoeg. Altijd netjes vriendelijk en deskundig geholpen.