Aangenaam zaken mee gedaan
Fijne service, fijne vriendelijke medewerkers die met je meedenken en echt even de tijd voor je nemen, zeer fijne auto! Het enige nadeel is het hoge eigen risico dat je maar zeer beperkt -en voor een redelijk hoge prijs- kunt afkopen. Verder alles helemaal naar wens!
Afspraak gemaakt met Marcel i.v.m. verstopping waterafvoer in auto. Op het afgesproken tijdstip de auto gebracht en omdat onderzoek eerst moest uitwijzen wat de oorzaak van het probleem was met Richard afgesproken dat we contact zouden houden en dat hij me zou bellen zodra ik de auto weer op kon halen. En zo geschiedde. Nog dezelfde dag was het probleem verholpen. Richard heeft me uitgelegd wat de oorzaak van het probleem was en hoe het in de werkplaats was opgelost. Een onderbouwing was ook terug te vinden op de factuur. Een factuur die me trouwens meeviel. Ik ben meer dan tevreden. Bij CarProf Roeleveld werken alleen maar toppers! Vandaar mijn totaal score Cijfer 10: Uitstekend.
Goed geholpen en denken mee.
Mijn ervaring bij Roeleveld was uitmuntend! Ik kocht er mijn BMW GT en ben zeer tevreden over zowel de wagen als de service. Na een paar maanden kreeg ik helaas auto pech, maar het team van Roeleveld was geweldig in hun respons. De snelle en professionele hulp verklaard waarom dit bedrijf zo lang bestaat. Verkoper Jarda is vriendelijk, meedenkend en een duidelijke communicator. Kortom, Roeleveld is topklasse! Met vriendelijke groet, Roy van der Vlies
Leuke klantgerichte medewerkers. Erg vriendelijk en komt zeer betrouwbaar over. Bij een defect aan je auto bellen ze je elke dag met een update. Aanrader om hier je auto te kopen
Jarno en Jan super blij met jullie goede service en zo ook mijn new ride!
De medewerkers zijn klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je
snel geregeld,en keurig gebeld dat het product binnen was. En snel geholpen .
Mocht er een groter defect zijn dan wordt je gebeld voor een prijsopgave en snel geholpen.
prettig
Altijd oplossing gericht en zeer betrokken bij de klant
Heel goed geholpen!
Wij worden altijd goed en eerlijk geholpen bij het onderhoud van de auto's.
Keurige mensen met verstand van zaken
Is een goede garage met zeer snelle en goede service
We zijn geholpen door een zeer kundig en fijne verkoper Hij verstaat zijn vak , daar moeten jullie zuinig op zijn.
Huurauto gehuurd voor de vakantie. Probleemloze kilometers kunnen rijden en een vriendelijke en prettige service van het bedrijf ervaren.
Zeer vriendelijk ontvangen en duidelijk geholpen
Bij de aangeschafte occasion was de rechter achterlamp lek. Na bellen binnen een week een afspraak en binnen een kwartiertje gemaakt.
perfect hoe alles is geregeld ondanks mijn verblijf in het buitenland
Altijd bereid om te helpen
Wordt vooraf op de hoogte gebracht welke werkzaamheden gedaan zullen worden en bij meerwerk wat tijdens de controle ontdekt wordt contact opnemen met de klant om te overleggen
We kwamen van ver om naar een auto te kijken we werden heel hartelijk ontvangen, er werd de tijd genomen en voelde heel rustig totaal niet opdringerig of iets dergelijks. Toen we de auto kwamen halen werd alles uitgelegd, maar dan ook echt alles door was super fijn en met een gerust hart namen we de auto mee!
Mijn BMW 3 serie uit 2008 kreeg een motorlampje wat ging branden. Bij een andere garage gaven ze aan dat de katalysator kapot zou zijn en dat er een zagend geluid in de motor zou zitten - oftewel volgens hun afgeschreven. Roeleveld heeft mijn auto als 2nd opinion nagekeken, omdat mijn verhaal niet goed paste bij de vorige diagnose. Na grondig onderzoek door 3 gespecialiseerde monteurs kwamen ze bij Roeleveld erachter dat het alleen een defecte sensor bleek te zijn. Heeft mij veel geld en leed bespaart! Auto is binnen een halve week onderzocht en gerepareerd. Vakpersoneel is super aardig maar ook eerlijk in advies. Zeker aan te raden!