Toen ik het remprobleem aankaartte werd alles uit de computer opgezocht of het vernieuwen van de remblokkenen schijven voor wel nodig was. Conclusie vernieuwen
onze VW Polo is compleet in onderhoud.
Goede service Klantvriendelijk
Kan niet beter.
Goed geholpen, goed en vriendelijk personeel
Goede service, vriendelijk personeel
CarProf van Alphen geeft een prima service. Monteurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Voor het eerst mijn auto aangeboden aan deze garage voor een APK-keuring, jaarlijkse onderhoudsbeurt en bandenwissel. Plannen van de afspraak ging erg vlot, ontvangst netjes. Tussentijds contact over voorgestelde vervangingen ed was erg prettig. Bij ophalen goede uitleg van de factuur. Kortom een goede en snelle service met Kwaliteit
Mijn auto moest gekeurd worden ze belden me netjes op om te zeggen wat er aan de auto mis was met de vraag of het gemaakt mocht worden met duidelijke uitleg wat er kapot was en waarom het gemaakt moest worden zeer tevreden over het helpen van hun klanten volgende keer kom ik er weer gragg terug
Aardige mensen.!.! Behulpzaam en correct.! Van de auto heb ik gen verstand, alles is op basis van vartrouwen. En dat heb ik.!
Fijne garage, altijd behulpzaam, vriendelijk en snelle service
Storing bij de auto van mijn zoon in zeer korte tijd opgelost terwijl men bij de officiële dealer het niet kon vinden. Je wordt snel en goed geholpen.
Wordt altijd snel geholpen op een vriendelijke manier
Wij komen al heel wat jaren met onze auto voor het onderhoud bij Carprof van Alphen. Een fijne garage met deskundige monteurs, waar wij altijd op vlotte en vriendelijke manier geholpen worden.
Een telefoontje en 2 uur erna weer op de weg!!
Superprettige ervaring met een nette garage met vriendelijke mensen. Duidelijkheid over de werkzaamheden en advies en zeer servicegericht. Ook fijn: een leenauto!
alles in goed overleg en een goede garantie
Klantvriendelijk personeel en snelle deskundige service.
nette afhandeling, prima service
Vriendelijke
Auto laten keuren.super vriendelijk ontvangen en lekker bakje koffie bij het wachten erop.top garage en vakkundig
Prima service en aardige en behulpzame eigenaar.
Altijd duidelijke taal, goede service en flexibiliteit. Er heerst een fijne sfeer en de organisatie is zeer klantvriendelijk. Ik kom graag bij Carprof wanneer mijn autootje het nodig heeft.
Staan altijd voor je klaar
Thijssenweg 24 a
4927 PC Hoog zwaluwe