Zeer deskundig personeel

Sinds 2011 rij ik Suzuki bij auto Nassau staat deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel ondertussen bezig met mijn tweede Vitara zeer tevreden

Super garage met top personeel

Je wordt altijd zo vriendelijk en super technisch geholpen zonder poespas, je weet gelijk waar je aan toe bent. In een woord HULDE. De kwaliteit staat daar hoog in het vaandel, geen ruimte voor kwantiteit. Het geeft je familiair gevoel als je daar op bezoek bent.

Auto gekocht die van alles mankeerde

Auto gekocht die van alles mankeerde. Binnen de 5 maanden 7x ter reparatie gebracht (viel binnen de garantie), meerdere keren langs de snelweg gestaan met pech (met clienten van werk, dus levensgevaarlijk), meerdere dagen vrij moeten nemen van werk. Deze auto heeft mij naast alle stress en ellende zoveel geld gekost aan vrije dagen opnemen, en dan moest ik bij terugkoop nog €500 inleveren omdat ik er wel 5 maanden in gereden heb (En hoe). Die 5 maanden heb ik hem alleen aangehouden omdat ze steeds beloven de auto te maken en reparaties bleven uitstellen vanwege personeels tekort. Nu gelukkig ergens anders een goede auto gekocht. Zou netjes zijn als Nassau alsnog de €500 ingehouden kosten zou terugbetalen

Een Swift uit 2008 gekocht. Goeie service gehad! Zeer goed te woord gestaan en meneer heeft zelfs extra service aan de auto verleend, omdat mijn vrouw en kind regelmatig de auto zullen gebruiken (zonder hier kosten voor te rekenen). Al met al een een garage die je (helaas) niet meer gauw vindt.

Een prettig adres voor de aanschaf en het onderhoud van een auto.

Ik kom sind begin 2016 bij Auto Nassau. Ik heb daar een auto gekocht, en die is daar steeds in onderhoud geweest. Afspraken worden goed nagekomen. Eventuele vragen worden serieus en volledig beantwoord. Ik waardeer ook de eerlijke en deskundige adviezen die gegeven worden. Kortom, een autobedrijf waar ik graag kom.

Betrouwbaar en eerlijk

Goed geholpen, alle vragen worden beantwoord.

Fijne betrouwbare service

Ik ben al jaren tevreden klant nadat ik 2013 een kleine auto heb aangeschaft voor een fijne prijs. De auto heeft weinig slijtage en als er iets is kosten de onderdelen geen fortuin. Ik heb nooit het gevoel dat er onnodig werk aan de auto wordt verricht bij onderhoudsbeurten en ook al staat er bijna 155.000 km op de teller, de monteur geeft rustig aan dat dit type nog vele kilometers mee kan. Een in de post zoekgeraakt pechhulpbewijs wordt zonder problemen nog een keer verstuurd. No nonsense en oprechte vriendelijkheid tegelijk.

Top service

Mijn auto was kapot en er werd gelijk naar een oplossing gezocht. En was dezelfde dag weer mobiel. Helemaal TOP

Ik ben fantastisch geholpen

Mijn auto had APK en een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Ik ben door zeer ervaren werknemers geholpen. Mijn auto (van 15 jaar oud) rijdt weer als nieuw! Fijne ervaren werknemers: topbedrijf! Annelies

Super service

Maak niet uit waar voor je komt, je krijg altijd een warm onthaal. De service is optimaal en ze denken altijd met je mee. Top garage, hulde.

Heel eerlijk bedrijf

Hier is eerlijk naar de klant hoog in het vaandel . Bij aankoop nieuwe auto ben je net zo belangrijk als dat je komt voor een keuring of reparatie

Goede, fijne en eerlijke garage!

Wij komen al ruim 25 jaar bij Auto Nassau en al die tijd naar volle tevredenheid! Onze auto is altijd daar in onderhoud geweest. Alles gaat altijd keurig, ook als je voor een simpel lampje even langs gaat. Onze occasion die we pas hebben gekocht komt uiteraard hier vandaan. Je weet gewoon dat het goed is!! We zijn heel blij met onze auto!!!

Uitstekende occasion en uitstekende service

Vorig jaar mijn droomwagentje "een rode Ford Fiesta" bij auto Nassau gekocht. Er werd mij verteld dat de auto in zeer goede staat was en ik hem zonder problemen mee kon nemen naar een onafhankelijke vakgarage voor een aankoopkeuring. Ook bij de vakgarage werd gemeld dat het een zeer goede auto was, op wat kleine dingen na. De vakgarage had een lijstje gemaakt welke ik overhandigde aan auto Nassau met de mededeling dat ik hem zou kopen, zij hebben binnen een week tijd de auto gereed gemaakt en het lijstje verholpen. In mijn laatste maand garantie kwam ik achter een water lekkage in de auto, ik mocht van auto Nassau terugkeren en na enkele dagen hadden ze geheel kosteloos de lekkage gevonden en gerepareerd. Deze week is de auto met de APK in één keer door de keuring gekomen, mijn vaste garage vertelde mij dat ik zaken heb gedaan met een hele goede garage (op basis van hoe zij de auto beoordeelden) Heb al vanaf dag één dat ik met auto Nassau contact had direct het gevoel dat het een eerlijke garage is en waar de klant echt centraal staat. Het is dat het vanuit Vlissingen best een eind rijden is, anders had ik mijn auto daar zeker wel in onderhoud gehouden. Auto Nassau, heel erg bedankt dat jullie zo'n goede service en auto hebben geleverd! Voor de nieuwe klant: voel je welkom bij Auto Nassau, de plek waar de klant echt centraal staat!

Perfecte service en goede deskundigheid

We hebben de nieuwe Vitara smart hybrid bij Auto Nassau gekocht en zijn daarbij zeer goed en vakkundig begeleidt. Hele vriendelijke mensen met verstand van zaken die optimaal klantgericht aan het werk gaan. En de auto bevalt uitstekend. Gerrit en Elise Delft

Uitstekende garage

Altijd klantvriendelijk, goede service, alleen maar goede ervaringen met deze garage. Zeker aan te bevelen. Aan de Servicebalie alleen maar vriendelijke mensen.

een geweldig bedrijf

ze staan altijd voor je klaar en een geweldige service

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijne garage die meedenkt en waar klant centraal staat.

Altijd behulpzaam. Of het nou onderhoud betreft of als wij op zoek zijn naar een nieuwe auto. Men kent de klant en speelt in op de wens. Vakkundige monteurs en fijne verkopers! Een dag voordat wij op vakantie gingen, ging onze auto kapot. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om te zorgen dat wij alsnog konden vertrekken!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Perfecte service

al jaren kopen we onze privé auto's hier vanwege vriendelijkheid en vakmanschap personeel. Auto starten en rijden: zomer en winter Veel familie en vrienden hebben voorbeeld gevolgd.

• Reden bezoek N.v.t.

Top garage

Geweldige klant gerichte garage met ervaren en vriendelijk personeel

Topservice!

Onze Suzuki Swift had plotseling schakelproblemen. Auto Nassau Delft stond direct klaar om het probleem te verhelpen. Toen drie weken later het probleem zich weer voordeed, stuurde zij een servicewagen om het probleem voor de deur te verhelpen. Een week later stond onze auto op een snikhete dag met een lege accu. Ook toen kwam er een servicewagen om het probleem op te lossen. Voor de zekerheid werd de accu in de garage doorgemeten. De medewerkers van deze garage weten wat topservice is. Met gedegen kennis, ervaring en een grote dosis vriendelijkheid hebben zij ons als vaste klant meer dan uitstekend geholpen. Kortom een garage van klasse!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Je wordt met respect behandeld en ze gaan voor de goedkoopste manier van aanpak. Onderdelen die niet aan vervanging toe zijn worden absoluut niet vervangen. Bij grote uitgaven wordt je van te voren telefonisch benaderd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Simpelweg dé beste garage die je kan hebben

Altijd een top service en het voelt zó vertrouwd. Daarnaast geniet ik altijd dat ze mijn verwachting weer weten te overtreffen. Passende oplossingen bij problemen of mankementen en niet gelijk alles maar vervangen en altijd vriendelijk en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, open en eerlijk.\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aardige mensen ,gewoon prettig zaken doen. Een klein bedrijf waar de klant nog koning is.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf, aardige mensen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Lagosweg 9