Ik had pech (lekke band) en ben, ondanks dat ik geen afspraak had, netjes geholpen. Tevens is er een bandenwissel gedaan (zomer naar winter).
Altijd op en top service. Betrouwbaar en eerlijk. Persoonlijke en klantvriendelijke benadering door medewerkers en eigenaren die graag een extra stap voor je willen zetten. Niet verder zoeken gewoon naar Carfix T&S gaan. Je zult er geen spijt van krijgen
Gewoon een goed autobedrijf, zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.
Ik heb helaas bij meedere autobedrijven een slechte ervaring gehad. Maar vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de reparatie en ophalen van de auto heb ik een fijn gevoel gehad. Kom er zeker terug. Denk dat ik mijn nieuwe garage heb gevonden. Wat zeg ik, ik weet het wel zeker.
Wat een ontzettend fijn bedrijf! Heel veel kennis. Bieden uitstekende service. Dikke 10!
Fijn! Kom hier met heel mijn wagenpark.
1e keer bij Carprof /Carfix Tiel geweest. Prima ontvangst, na toelichting op probleem werd er een 1e diagnose vastgesteld, netjes prijsafspraak afgegeven en gepland. Ook de werkzaamheden keurig uitgevoerd.
Ze zijn erg behulpzaam en denken met je mee wat nodig is en doen niks wat niet nodig is. Onze ervaring is dus een dikke prima!
Mijn Mercedes is goed gemaakt. De service is snel en zeer vriendelijk.
Duidelijke afspraken die worden opgevolgd. Betrouwbaar. Prettige contacten.
Er werd met me meegedacht hoe ik de reparatie het best en voordeligst kon laten uitvoeren. Er werden daartoe onderdelen bij andere gespecialiseerde bedrijven besteld. Tussendoor werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en werd er ook overleg gepleegd over de prijs. Ik ben heel tevreden over verloop en het eindresultaat. De kop koffie, leenauto tegen benzineprijs en de goedgehumeurdheid van de mensen maakten het nog beter.
Een eerlijk bedrijf wat altijd klaar staat voor de volgende klant. Je wordt geholpen met een lach en ze fixen elk probleem met elk type auto. Ik heb altijd een goed gevoel als ik mijn auto daar breng. Ben al jaren een trouwe klant.
Staan altijd klaar, ook voor de kleine dingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
Altijd vriendelijk, denken mee, willen niet onderste uit de kan. er komen niet 1000 dingen bij mijn apk als de afkeur 1 lampje is.
Verder niets aan toe te voegen!
Alles gewoon goed geregeld de service is perfect en betaalbaar echt een aanrader om je auto na toe te brengen voor reparatie en onderhoud geweldige garage topper
Prima en vertrouwd.
Vriendelijk personeel, ik ben netjes geholpen. Ga de volgende keer zeker terug naar dit bedrijf.
Mensen met kennis en een hoog service gehalte. Zeer prettige ervaring.
Goed.
Vriendelijk en professionele mensen die weten waar ze over praten. Wij merken dat ze hier nog echt hun best voor je doen en alles terugkoppelen. Dat is erg prettig. Mooi bedrijf .
Meedenkend, goede service en goed geleverd product
Via Social Deal had ik een mooie aanbieding te pakken om mijn airco van de auto een goede onderhoudsbeurt te geven. Een afspraak was eenvoudig en snel gemaakt. En onder het genot van een kopje koffie kon ik snel terecht. Het resultaat was een fris ruikende en vers gevulde airco. Ik heb hem daarna zelfs wat hoger moeten afstellen, omdat het te koud werd in de auto.
Altijd word je hier netjes door Marie-Jose ontvangen hetzij door de telefoon of persoonlijk.verder hier altijd een eerlijk advies en prijs kwaliteit is gewoon goed.dus ik kom graag vanuit s-Hertogenbosch naar Tiel.
S’morgen brengen en s’avonds halen