perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open, eerlijke en deskundige mensen. Je voelt je altijd welkom als je binnen stapt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service. Auto was klaar op afgesproken tijd. Duidelijke communicatie over de verrichte handelingen en kosten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon lekker makkelijk zonder toestanden breng je de auto en alles wordt toppi verzorgd, en nu vooral zo doorgaan.\r\nVan een super tevreden klant\r\nMichael

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg behulpzaam en luisteren goed naar je wensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie deskundig en vlot uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en betrouwbare service. Uiterst vriendelijk personeel. Deze jongens weten waar ze mee bezig zijn en je kunt er vanuit gaan dat je auto(\'s) in goede handen zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren vaste klant - altijd snelle en vriendelijke service voor een normale prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon toegankelijk, vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar. Eerlijke prijs en altijd vooraf afspraak. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zelfs een leenfiets beschikbaar. \r\nNu nog een fiets voor mensen met korte benen erbij...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze staan altijd klaar voor advies. Helpen snel en grondig. Nooit te moe om even te helpen met olie aanvullen. Maar bovenal eerlijke jongens met oog /oor voor je verhaal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon, hele goede relatie met de mannen
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fantastisch bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanaf de kennismaking, alweer een paar jaar geleden, altijd een klik gehad met de mensen (Tomas en Sander) en hun kwaliteiten. Naast ons dagelijkse auto hebben wij ook onze youngtimer (20 jaar oud) in onderhoud bij T&S en rijden we hier al vele jaren probleemloos vele rallys en mooie ritten door de alpen mee. dit alles met een veilig gevoel. bedankt mannen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel deskundig autobedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Klantvriendelijk team dat communicatief sterk is. Wij gaan met veel vertrouwen naar Carfix T en S

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, altijd een goede prijs voor de beste service. Vriendelijke mensen die fijn met je mee denken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden en klantvriendelijk. Denken goed mee met de klant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Ze werken zorgvuldig, professioneel en proactief. Aardige en betrokken mensen waar ik met een gerust hart mijn auto aan toevertrouw,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal super. Hebben verstand van wat ze doen en werken snel en voor een eerlijke prijs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren voor onderhoud aan mijn auto en ben heel tevreden over de service en de vakkundigheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt precies uitgelegd wat er is vervangen bij de auto. En ook de rekening wordt doorgenomen en uitgelegd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Sander, Thomas en Jimmy zijn zeer goed te noemen. Deze jongens denken met je mee en staan altijd voor mij klaar. En ze halen je niet het vel over je oren zoals in een Volvo garage.

Bellstraat 3

4004JN Tiel