perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk personeel, ze staan altijd klaar om je te helpen. En al als je toevallig binnen loopt en en er is gebak, krijg je ook een stukje. Super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vanaf het prille begin van de partij en ik ervaar alles alleen maar positief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant en ontzettend blij met de goede service en het fijne contact. Carfix staat altijd voor me klaar en ik kan met een gerust hart mijn auto aan ze toevertrouwen. Ik weet dat ze kwaliteit leveren en echt rekening houden met mij als klant. Dik tevreden dus en een aanrader!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service. Na schade direct een leenauto beschikbaar. Goede uitleg en er wordt mee gedacht. Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en prettig geholpen.\r\nAardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs mijn auto aangeboden voor onderhoud en APK. Ik was nog geen klant, het aanmelden ging vlot en de gegevens van mijn auto waren snel ingevoerd dankzij het uptodate computersysteem. Tussentijds is er contact geweest voor overleg over diverse opmerkingen tijdens de onderhoudsbeurt. Bij het ophalen was de rekening gereed en werd er nog uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden. Tot mijn plezier gaf de rekening geen schrikreactie van mijn zijde, in tegendeel deze was zeer redelijk. Ik kan niet anders zeggen dat deze eerste keer een zeer tevreden ervaring is geweest. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een eerlijke prijs. En doen wat ze moeten doen. Geen overbodige reparaties. Je rijdt met veiligheid voorop met een gerust hart de weg weer op. Adviezen zijn zuiver en puur. Ze denken mee en laten het aan de klant om te kiezen. Eerlijkheid en geen verborgen agenda\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niks anders zeggen dan een hele goede garage. Goede monteurs en goede service. Een dikke pluim voor Thomas en Sander!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste keer het onderhoud laten uitvoeren bij carfix. (Super service)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele en vriendelijke hulp voor een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een heldere uitleg, goed ontvangst en werken conform de gemaakte afspraken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alsof je een auto bij een goeie (deskundige) vriend brengt.\r\nJe weet zeker dat het goed komt en dat je eerlijk behandeld wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, scherpe prijs, klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage. Altijd transpartant en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer ervaren personeel. Vriendelijk en oprecht. Rekeningen zijn transparant en heb nog nooit voor een verrassing gestaan. \r\nInmiddels gaan veel vrienden en familie er ook heen. Thomas en Sander hebben beide veel verstand van diverse merken. Ik kom er graag indien nodig

Bellstraat 3

4004JN Tiel