Een goede garage, prettige professionele werknemers en goed advies en betaalbaar.
Gemakkelijk om een afspraak te maken, er wordt met je meegedacht. Gedurende het onderhoud word je op de hoogte gehouden zodat er achteraf nooit verrassingen zijn. Zeer tevreden!
Grote beurt en apk. Beste grote ingreep, distributie riem, nieuwe koplampen e.d. na overleg alles vervangen en/of gerepareerd. Rij alweer even rond en kan het goed merken. Super tevreden!
Altijd een vriendelijke benadering. Vakkundig en betrouwbare afhandeling.
Altijd klaar staan om even snel iets voor je op te lossen. Bij servicebeurt gewoon degelijk werk en niks overbodigs en zeer schappelijke rekeningen. Blij mee.
Fijne mensen, professioneel.
Ik heb zelf al eerder een review geschreven, maar met plezier nog een keer. Voor mij was het de eerste keer en ik kreeg een goed gevoel. Het makrn van een afspraak voor APK ging digitaal en soepel. De gevraagde leenauto stond klaar. Ik werd gebeld toen de auto klaar was. Er werd me verteld dat ze even naar het oliepeil hadden gekeken. Het bleek dat er iets bij moest. Kijk,dat is net dat klrine beetje extra. Ik kom terug.
Mensen die naar je luisteren en met je meedenken
Mijn accu had het na 10 jaar dienst te hebben gedaan, begeven. Nog dezelfde ochtend gebeld met garage Ijsselland. Er werd een nieuwe accu besteld en nog dezelfde ochtend geïnstalleerd in de auto. Na de middag kon ik weer rijden. CHAPEAU voor garage Ijsselland.
Ik ben heel tevreden. Ik rijd niet veel kilometers. Bij mij APK keuring ook een kleine beurt aangevraagd. Men adviseerde mij alleen de verplichte APK keuring te doen. Dit vanwege de weinig gereden kilometers. Dit noem ik meedenken. Dit geeft ook vertrouwen.
Goede garage. Eerlijk advies.
Kreeg mijn auto met schade terug . Deze schade bemerkt op parkeerplaats bij de garage.
Vakbekwame mensen waar klantvriendelijkheid boven aan staat.
Na jarenlang zonder auto geweest te zijn en uiteindelijk weer 1 gekocht maar je raad het al problemen. Gebeld met garage Ijsselland en die wisten nog wie ik was zodat een afspraak snel gemaakt was. Omdat het zo'n goede garage is waar eerlijkheid en vakmanschap op de eerste plaats staan hebben ze het ontzettend druk gekregen maar de reparaties zijn zeer snel uitgevoerd en naar tevredenheid opgelost. Ik kan met een gerust hart op vakantie met de auto.
Men probeert zsm je auto te repareren ook al zijn ze nog zo druk Zijn eerlijk en proberen je niet onnodig geld uit de zak kloppen Ik heb nooit klachten gehad terwijl ik van af begin al klant bij garage ijsselland ben.
Mn auto had al gekeurd moeten zijn, de garage heeft de keuring ertussen door gedaan in 2 dagen. Ik was heel blij.
Met garage IJsselland heb ik enkel positieve ervaringen. De bereikbaarheid is goed, de beschikbaarheid ook. Zeker de flexibiliteit bij een urgente vraag. Voor mij is vertrouwen in een garage het meeste belangrijke. Dat bieden Jan en zijn collega’s mij.
Professioneel, vakkundig, zeer vriendelijk en voordelig.
Auto voor APK weggebracht naar Carprof. Tevreden over de service die ze hebben verleend. Ook voor overige vragen kon ik bij hun terecht.
Goed advies
Heel klantvriendelijk en betrouwbaar.
Altijd weer goed meedenken in het belang van de klant en uitstekende uitvoering van reparatie en onderhoud. Hoe lastig soms ook met een oldtimer.
Niks te zeuren
Een betrouwbare garage die mee denk en altijd met een goede oplossing komt .
Perfect bedrijf een aanrader. Goede prijs kwaliteit. Vriendelijk personeel