Bij de apk keuring en beurt wordt je eerst netjes geïnformeerd als er iets vervangen moet worden en war dat extra gaat kosten
Vriendelijk en deskundige uitleg. Ik ben blij met mijn dorpse garage!
Oke
nvt
Prima garage aanrader
Superrr
Tevreden
Fijne service ruud denkt altijd met je mee staan altijd voor je klaar als je komt en prijs technisch ook goed auto wordt ook goed en netjes afgeleverd v binnen bedankt mannen goed gedaan tot de volgende m v d pas
Wij hebben onze auto's hier gekocht en in onderhoud. Wij zijn erg tevreden over de service advies en de reparaties/beurten!
Ruud denkt altijd mee en staat klaar als het nodig is. We zijn zeer tevreden.
Wat de vraag ook is: er is altijd een nette oplossing!
Zeer prettige ervaring
Netjes gedaan wat nodig om de auto door de APK keuring te krijgen. Topservice.
Duidelijke communicatie en snelle service
Goede service, beurt en apk, voel meteen dat de auto beter rijdt, Multiriem en ruitenwissers vervangen. Krijg het gevoel dat ik weer een jaar ertegenaan kan.
Altijd vriendelijk en denken goed met je mee. Verkopen geen onzin en de prijs is altijd goed.
Komen afspraak goed na
Na een telefoontje over een probleem met de bandenspanning kan ik meteen terecht en wordt het probleem verholpen.
Zoals altijd goede onderhoudsbeurt, waarbij ook ontdekt is dat de banden aan vervanging toe waten en wel in overleg gecheckt wordt bij de klant of ze akkoord zijn met vervanging.
Fijne samen werking.
Altijd prima werk geleverd en een goed service
Ik vind het fijn dat ik altijd terecht kan bij garage Van den Brand als er iets is met mijn auto.
Vooraf goed overleg over de werkzaamheden, goed vakmanschap van personeel.