Duidelijke communicatie en snelle service
Goede service, beurt en apk, voel meteen dat de auto beter rijdt, Multiriem en ruitenwissers vervangen. Krijg het gevoel dat ik weer een jaar ertegenaan kan.
Altijd vriendelijk en denken goed met je mee. Verkopen geen onzin en de prijs is altijd goed.
Komen afspraak goed na
Na een telefoontje over een probleem met de bandenspanning kan ik meteen terecht en wordt het probleem verholpen.
Zoals altijd goede onderhoudsbeurt, waarbij ook ontdekt is dat de banden aan vervanging toe waten en wel in overleg gecheckt wordt bij de klant of ze akkoord zijn met vervanging.
Fijne samen werking.
Altijd prima werk geleverd en een goed service
Ik vind het fijn dat ik altijd terecht kan bij garage Van den Brand als er iets is met mijn auto.
Vooraf goed overleg over de werkzaamheden, goed vakmanschap van personeel.
Als nieuwe klant kon ik toch snel terecht. Wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en kosten.
alles volgens afspraak verlopen
uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding
Snel en daadkrachtig
een fijne garage met een duidelijke analyse van de schade ook mbt de kosten. Ook persoonlijk in de benadering vinden wij belangrijk.
klantvriendelijk geholpen
Die is goed . Ze zijn deskundig.
Fijn bedrijf om met samen te werken
Ik kwam voor de APK, had een paar punten die verbeterd kunnen worden maar was geen noodzaak. Vervolgens eerlijk advies gehad en nu voor de toekomst het onderhoud gepland. Top service!
Het betreft deskundige en hartelijke medewerkers!
Hele goede service van het team
Alles wordt goed uitgevoerd, en als men denkt dat er extra kosten zijn laat men dat altijd even weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Goede service en vriendelijk personeel.
Prima service!
Mijn ervaring met van den Brand is heel goed ze zijn service gericht.