Met een kapotte accu zonder afspraak langsgereden. Bij de leverancier nieuwe accu besteld die 10 minuten later geleverd en gemonteerd werd. Netjes getest en ingesteld weer op pad. Supersnelle service. Helemaal tevreden.
's Ochtends kwam ik met het verzoek bij Van de Brand of er twee nieuwe achterbanden gemonteerd konden worden. Bij een check op de brug werd voorgesteld om meteen alle vier de banden te vervangen inclusief uitlijnen ivm het scheef afslijten van de banden. Dat zou allemaal dezelfde dag nog kunnen. 's Avonds heb ik de auto kunnen ophalen en een stukje testrijden vanochtend leerde dat ook bij 130 de auto niet meer trilt. Prima akties.
Advies gekregen over de aanschaf van een andere auto. Actief meegedacht en gezocht. Snel iets gevonden en naar tevredenheid afgehandeld.
Fijne garage, er wordt goed werk geleverd en je kunt er altijd snel terecht. Communicatie is ook altijd goed, afspraken worden altijd goed nagekomen
Zeer goede service. Altijd vriendelijk en relaxed. Staat altijd meteen klaar. Echt professioneel.
Goede garage
Direct en duidelijk en denken mee
De afspraak en de offerte werd nogmaals bevestigd door een telefoontje vanuit auto bedrijf van den Brand door Ruud daags vantevoren, de leenauto stond afgedankt klaar en de mogelijkheid om deze langer te benutten igv tegenslag was aanwezig. Vriendelijk ontvangst en keurig binnen de vooropgestelde tijd was mijn voertuig gereed.
X
En klantvriendelijk
Auto weer prima in orde.
Werken netjes. Reparaties in overleg. Al jaren zeer tevreden.
Een echte betrouwbare garage, goede service. Blijf zo doorgaan, eerlijkheid duurt het langst.
Zoals altijd is mijn auto weer helemaal in orde.
No nonsens garage. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Tot op heden geen problemen ondervonden.
Zowel de persoonlijke omgang met Ruud van den Brand als de kwaliteit van het werk van hem en zijn medewerkers, acht ik de grootste kracht van het bedrijf.
Prima bedrijf met vakbekwame mensen en gewoon een goede service
kom hier al jaren word er goed geholpen. staan voor je klaar als het nodig is. oplossing gericht zijn ze
Wij zijn er te spreken over autobedrijf van de Brand. Zowel voor onderhoud als voor verkoop van auto’s. Reageert snel, wordt keurig behandeld. Kortom wij brengen onze auto’s altijd met een heel goed gevoel hier naar toe.
Ik had een managementstoring op het dashboard van mijn Peugeot 2008. Dis is heel snel verholpen zodat ik weer veilig verder kon rijden
Prima ontvangen alles op tijd alles Force afspraak netjes op tijd
Bij een onverwacht probleem kwam ik als 'niet' klant bij Carprof van den Brand terecht. Ik werd zeer professioneel, snel en klantvriendelijk geholpen op een persoonlijke manier. Probleem netjes en snel verholpen voor een normale prijs. Ik vind de kleinschaligheid heel prettig en vind het fijn dat ik met de garage zelf te maken heb en niet met een telefoniste van een groot bedrijf die geen verstand van auto's en reparaties heeft. van der Brand heeft er een tevreden klant bij!
Goede service, komt ook snel aan huis als dat nodig is.
goed advies en correct geholpen