Goed geïnformeerd en geholpen
Super service, vriendelijke ontvangst en goede afspraken
Een bedrijf dat meedenkt!
Ruud van den Brand (en collega’s) doet altijd net dat stapje extra om je niet goed, maar uitstekend van dienst te zijn.
Goede service en nakomen van gemaakte afspraken. Klantvriendelijk . Goede service en uitvoering van gemaakte afspraken. Klantvriendelijk.
Je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen
En klantvriendelijk
Vlotte afspraak, goede afstemming over kosten.
Kwaliteit en vertrouwen betaald zich altijd uit!
Staan meteen klaar om te helpen, goede service
Top bedrijf een aanrader voor iedereen!!!
Vriendelijke mensen die je duidelijkheid ik uitleggen wat er gedaan moet worden
Ik raad iedereen aan om naar Van den Brand te gaan met zijn of haar auto .
Zie boven
De klacht van een langzaam leeglopende band werd netjes gecontroleerd en voor vervanging professioneel met mij overlegd.
Positief
Ik word altijd netjes thuis gebracht
Al jaren een hoge kwaliteit, daardoor betrouwbaar rijden
Positief.
Goede beoordeling van mankementen, vlotte reparatie, schappelijke prijzen, persoonlijke aandacht Kortom: zeer tevreden
Uitstekend autobedrijf met de menselijke en persoonlijke maat
Ben erg tevreden.
Ben altijd super tevreden