Snelle service
juiste service en advies, bedrijf staat 98% voor je klaar.
Vervangen van een distributieketting. Kom snel terecht en alles gedaan volgens afspraak. Deskundig en redelijk. En fijn contact
Goede service en goed advies.
Fijn dat er in Riel zo.n geweldig garage bedrijf gevestigd is.
Snel, kundig en zeer vriendelijk geholpen!
Doen wat ze beloven.
Altijd goede service
Na meningsverschil bij mijn dealer terechtgekomen bij van de Brand een bedrijf dat meedenkt en eerlijk is in de te maken werkzaamheden gezien de gelopen km's van mijn auto
Kundig en goed opgelost.
Ik ben jaren een tevreden klant.
plezierig
Flexibel bedrijf, deskundig. Aanrader!
Sinds jaar en dag hebben wij meerdere wagens in onderhoud bij het bedrijf van Ruud van den Brand. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het werk de klantvriendelijkheid en de redelijkheid van de prijzen.
Betrouwbaar, snel, vriendelijk
Eerlijk bedrijf.
Staan altijd voor je klaar. Deskundig personeel.
Staat altijd klaar voor je
Mijn ervaringen zijn goed. Maar ben nog niet zo heel lang klant.
Geen onnodige reparaties en kosten
Alle problemen aan de auto weer opgelost. Groter probleem ook goed opgelost ook met de garage waar de auto tweedehands was gekocht met dit verborgen probleem
Op de valreep lamp vervangen.
Goede garage, deskundig en betrouwbaar
Meedenkend en oplossingsgericht.