Snel en goed geholpen.
Heldere communicatie. Afspraak is afspraak. Alles in goed overleg. Kortom wat wil een klant nog meer.
Precies volgens afspraak, deskundig bedrijf, goede uitleg vertrouwd
Ben heel vriendelijk en goed geholpen.
Altijd goed geholpen
In één dag trekhaak gefikst. "Levertijd" kan iets beter.
vriendelijk
Geweldige service en klantgerichtheid. Men staat altijd voor je klaar.
Fijne auto garage, Die altijd klaar staat om je te helpen en tevens betaalbaar!!!
Afspraak gemaakt. Op afgesproken dag met uitleg apk en onderhoud verzorgd. Tegen net tarief.
Ga zo door
Deskundige en vriendelijke behandeling
Zeer vriendelijk personeel, ook de eigenaar is een toffe gast . Ik kon er geljik terrecht en de werken werden vakkundig gemaakt .
Uitstekende service
Week voor onze vakantie remcylinder van de camper stuk. Ze zaten nokkie vol. Toch in de avonduren gefixed. Super
Fijne eerste ervaring met garage vd brand waar ik zeker nog vaker terugkom!
Nu 2 keer bij Van Den Brand geweest en tot nu toe zeer tevreden Bedrijf doet wat ze zeggen Komt afspraken goed na en auto snel weer klaar voor gebruik. Laat hier graag mijn auto in onderhoud.
Top service, staan altijd meteen voor je klaar!
Wederom prima geholpen. Na inspectie contact met mij gehad over wel/niet vervangen van enkele onderdelen en binnen 1 dag gereed. Duidelijk en vriendelijke communicatie.
Correcte service.
Ik werd last minute 2 dagen voor de vakantie voor een onvoorziene reparatie.
Ervaring is zeer positief, meedenkend in oplossingen.
Ruiten wissers vernieuwd