erg tevreden over de totale benadering en afwerking!
Zeer tevreden over alle afhandelingen.
-goed telefonisch bereikbaar - ter zake kundig - flexibel - prima uitgevoerd onderhoud aan de auto
Voor onze suzuki alto waren wij opzoek naar twee nieuwe banden, bij inspectie bleek dat het werd aangeraden om vier banden te vervangen. Iets wat je financieel liever niet doet, maar daar heeft tyrepoint geen invloed op. Positief geholpen, deskundige en vriendelijk personeel. Leenfiets meegekregen. Leerpunt die ik wil meegeven is dat met mail respons verbetering mogelijk is. Ene keer wel reactie, andere keer niet.
Meedenkend, goed advies,betaalbaar. En…24 maanden garantie op werkzaamheden
goed / net / behulpzaam bedrijf
Vriendelijk personeel. Zeer kundige monteurs. Fijn bedrijf.
De afspraken worden keurig nagekomen en uitstekende communicatie
Erg prettig
top service netjes geregeld.
Auto gebracht, huurauto mee. Einde dag auto weer opgehaald en banden waren verwisseld. Lag netjes papier op de stoel waar mbt uitlijnen banden en hoeveelheid profiel winterbanden.
Geweldig bedrijf. ze doen wat ze moeten doen. Alles gaat in overleg met de klant en ze gebruiken aleen maar top ondedel.
Aardige mensen altijd netjes snel regelen en klaar maken.
Duidelijke info en goed geholpen
deskundige mensen.. goede service en snel geholpen. al jaren mijn vaste garage. ga zonder Erik!!
Heldere communicatie Leveren meer dan je verwacht Factuur is lager dan van tevoren ingeschat.
Snelle reactie op mijn probleem
probleem met vervangen BMW auto radio, installatie werkt deels. prima uitgezocht.
Betrouwbaar en werken erg netjes en nauwkeurig.
Gebeld voor een afspraak, kon gelijk dezelfde dag en alles is prima en zeer snel opgelost kon er gewoon op wachten. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie of chocomel.
Nette service, prijs verhouding erg goed. Ook netjes ingelicht over meerdere dingen/mankementen aan de auto.
Caravan bij TyrePoint voor onderhoud en inspectie gebracht. Prima ervaring!
Snel en vakkundig geholpen.
Ceintuurbaan 34 b
8024 AA Zwolle