Goede service, klantvriendelijk en ze weten waar ze het over hebben.
Geen op of aanmerkingen
Ik heb 2 wat oudere auto s in onderhoud bij TyrePoint en ik kom er dus regelmatig. Wat er ook aan de hand is, het wordt opgelost. En altijd met een praatje, een lach of een grap. De receptie en de werkplaatsen zien er heel netjes, sfeervol en modern uit. Aanrader!
Prettig geholpen, snel weer klaar!
Klantvriendelijk en deskundig
Kom er al wat jaartjes, voor onderhoud / apk keuringen. Altijd deskundig advies of constateringen. Altijd bereid om iets extra te doen.
Ik kom hier al jaren. Altijd service met een smile en redelijke prijzen. Naar mijn inschatting eerlijke mensen,die je niet op onnodige kosten jagen. Erg tevreden!
Prettige ontvangst, vlotte afhandeling en je wordt goed geïnformeerd over kosten.
Ben vaste klant geworden, super tevreden.
Je krijgt kwaliteit met goede uitleg van de factuur.
Vriendelijke personeel probleem word direct opgelost
Vriendelijke medewerkers Goede prijs kwaliteit verhouding
Ik stond stil langs de weg, en alle zorg wordt je uit handen genomen.
Word netjes en in overleg geholpen en kan met wisselen wachten.
OK
Zeer vriendelijke behulpzame mensen.
Zeer goede service en heel vriendelijk personeel
Mijn auto is weer op de winterbanden gezet. Keurig gedaan. Vriendelijke mensen.
Vlot en prima geholpen.
Vriendelijke medewerkers en transparant wat men aan de auto doet en heeft gedaan
Snelle en vakkundige service
Deskundige mensen werken in dit bedrijf ze geven een goede service aan de balie. En voor kleine reparaties kun je zo binnen rijden dan wordt het snel gerepareerd als dit mogelijk is
De mensen zijn welwillend en zogen voor een correcte afwikkleing. zeer tevreden!
De juiste mensen op de juiste plek.
Uitstekende service tegen redelijke prijs.
Ceintuurbaan 34 b
8024 AA Zwolle