Prima service met de menselijke maat
Ik ben zeer vriendelijk geholpen maar helaas had ik 2 mankementen aan mijn auto (kraken onderstel en defecte cruisecontrol) die beiden niet zijn opgelost. Alhoewel Jan Snel mij tegemoet is gekomen door geen arbeidsloon te rekenen voor het vervangen van de stuurbedieningsunit (wat ik waardeer) heb ik uiteindelijk toch kosten moeten maken waar ik niet mee ben geholpen.
altijd vriendelijken spontaan en is er wat je word altijd geinformeerd. ik ben zeer tevreden met Jan Snel.
Een hele fijne klantvriendelijke garage die doet wat je van een garage mag verwachten. Daarbij wordt er duidelijk gecommuniceerd en meegedacht.
Deskundige uitleg. Goeie duidelijke prijsopgave vantevoren. Vriendelijk. Komen altijd hun afspraken na. Denken mee zodat de kosten niet al te hoog uitvallen. Vooral eerlijk.
Goede service!
Als hij net zo plezier geeft als zijn voorganger ziet het er goed uit.
Netjes op afspraak geholpen.en goede afhandeling van alles.
Altijd de tijd voor je . Vriendelijke ontvangst met koffie en goed hulp vanuit de werkplaats. Altijd een luisterend oor en goede kennis van zaken. Is er een probleem, er is altijd tijd voor de klant.
Ik moet 30km rijden naar dit autobedrijf terwijl er in mijn directe omgeving twee dealers zijn, maar dit heb ik er graag voor over de service is uitstekend en ik vindt dat ik nog als gewaardeerde klant behandeld wordt en niet als nummer.
Goede service, goede prijs, eerlijk advies.
Geen onvertogen woord
Altijd goed en vakkundig geholpen, ook bij spoed klusjes zijn ze bereid tijd voor je te maken.
Zeer tevreden klant !
Altijd fijn om bij dit bedrijf naar binnen te lopen.
Ik ervaar Autobedrijf Jan Snel als een heel betrouwbaar en deskundig bedrijf. Het personeel is altijd heel vriendelijk en ze staan altijd klaar als je langs komt voor een probleem met de auto.
al jaren en en 8 auto's verder, rij ik nog steeds naar Puttershoek. De garage en alle medewerkers hebben mijn volste vertrouwen. Dat is een groot goed, trots zijn op mijn garage.
Hele goede service
prettige contacten en snelle en goede aanpak
had een lekke linkerachterband. kon snel langskomen en was na 15 minuten al weer geholpen. Top
Prima service goed geholpen
Er wordt volgens afspraak gewerkt.
Er wordt prima meegedacht en oplossingen aangedragen
Ben al jaren klant bij Aufobedrijf Jan Snel. Ben de tel bijna kwijt geraakt , maar ik geloof ca. 35 jaar en 6 of 7 auto's verder.
Naast een goede reparatie ook goed en eerlijk contact
Sportlaan 1
3287TG Puttershoek