Geachte heer Penning, beste Joost Hartelijk dank voor uw beoordeling op klantenvertellen. Fijn dat u tevreden bent over een aantal punten, behalve de communicatie. Graag willen wij u even uitleggen hoe dit ontstaan is. De klachten welke u aangaf wat betreft het geluid én de vloerbekleding moeten wij altijd eerst aanvragen bij Mitsubishi of wij deze onder de garantievoorwaarden voor u kunnen herstellen. Deze onderdelen hebben wij ook niet op voorraad omdat dit niet vaak voorkomt, dus deze moeten worden besteld. Het duurt ook altijd een paar dagen voordat wij hiervan bericht krijgen en u kunnen vertellen dat wij dit voor u in orde kunnen maken. Inmiddels hebben wij met u een afspraak gemaakt, waar u overigens blij mee bent, om de klachten die u had voor u te herstellen. Misschien voor u onhandig, maar helaas kunnen wij dit niet anders regelen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Sportlaan 1
3287TG Puttershoek