Geweldig en snel geholpen
Vriendelijk personeel. Nette service. Dit is echt een garage waarbij je als klant gevoel hebt, dat ze je NIET oplichten. (En dat gevoel had ik elders wel….) Onderhoud is duur, maar ze zullen de schade zoveel mogelijk beperken. En verder rijd auto gewoon goed.
Een goede persoonlijke benadering, waarbij het advies direct to-the-point is. De garage levert 'gewoon' vakwerk.
Zeer beperkte wachttijd.
Garage medewerkers denken mee en kijken verder dan het gene dat in het jobplan staat. Administratie goed en correct
Kennis gemaakt met dit bedrijf door de aankoop van een camper en ervaren als warm en betrouwbaar. Zijn een echt familie bedrijf
Fijne samenwerking en service is goed, snel en er goed overleg met de klant over voortgang.
We werden heel snel geholpen. Konden na telefoontje volgende dag al terecht voor APK en kregen leenauto mee. Werden netjes gebeld toen auto klaar was.
Top garage met vakmensen en de service sta hoog in het vaandel
Werd netjes geholpen
Auto laten repareren na diagnose, helaas onnodig onderdeel vervangen en probleem nog steeds niet opgelost door de garage. Garage geeft mij de verantwoordelijkheid voor het vervangen van het onderdeel en maakt zich hiermee makkelijk van het probleem af. Aanrader?! Voor mij persoonlijk helaas niet!
goed en vlug
Al vele jaren klant en wordt altijd goed geholpen auto rijdt perfect.
Goed gemotiveerd personeel Fijne en goede vakmensen
Altijd een plezierige sfeer met deskundige en vriendelijke personeelsleden.
De zin zegt alles ;-)
Omdat mijn dealer stopte werd ik doorverwezen naar Jan Snel. Dit bedrijf is een SUPER Garage ! Een afspraak maken was zo geregeld. De ontvangst was allervriendelijkst door beide dames. Een lekkere kop koffie werd snel voor ons gezet. Onze auto had een onderhoudsbeurt en een APK nodig. Ons werd gevraagd of weer op wilden wachten. Dat kon gelukkig (Scheelde ons een ritje heen en weer naar Papendrecht. Dat is een woord KLANTVRIENDELIJK! Een prima en hartelijke kennismaking met dit garagebedrijf. Deze ervaring hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Voor ons blijft het Jan Snel en zijn Personeel! HARTELIJK DANK.
precies op tijd met de afspraak fijme wschtruimte met koffie vriendelijk personeel wel moeten vragen voor de faktuur zodat ik die direct kon betalen
Fijn dat ik met een kapotte accu zo snel ben geholpen.
Naast uitstekende service is het ook mogelijk om een probleem met het voertuig te bespreken en een plan van aanpak te maken met een professional van de werkplaats. Je loopt niet vast bij een balie.
Eerlijk en juist behandeld zpals ik het draag zie
Weer extra kosten in rekening gebracht.
Uitstekende service, betaalbaar, komt afspraken na.
Nadat we 6 jr geleden verhuisd zijn (100 km verder) zijn we altijd voor onderhoud, nieuwe auto technische vragen klant gebleven vanwege snelle vriendelijke deskundige hulp. Vanwege deze klantvriendelijkheid is en blijft “ Jan Snel “ onze garage.
Altijd juist geïnformeerd over de verrichte werkzaamheden, Bereidheid om mij thuis te brengen. Dank.
Sportlaan 1
3287TG Puttershoek