Gewoon zoals het hoort te gaan .(Perfect). !!
Leuke ontvangst, goed werk, duidelijke rekening en omschrijving van werkzaamheden dus gewoon goed
Vakkundige en eerlijke garage voor onze reparatie.
prima garagebedrijf met goed opgeleid personeel ,altijd vriendelijk en een goede service
Afspraak voor onderhouds beurt keurig uitgevoerd, leen auto was tip-top in orde en alles volgens afspraak.
Ik kom niet aangemeld bij de garage met een banden probleem. Ik word direct geholpen en de band wordt gemaakt. Een prima service
Goed contact juiste voorlichting I.v.m het verkrijgen van fabrieksgarantie voor onze geïmporteerde auto.
Goede service! Hij regelde zelfs de pech service van Mitsubishi voor ons. Is zowel bij de aankoop als de eerst volgende service beurt bij fa. Rütchen (nu Louman) niet gedaan. Het wachten wash ook prettig... Lekker bakje enzo.
Hier voor het eerst geweest met mijn auto voor apk en onderhoudsbeurt. Het is een hele fijne garage met een top service.
Dit is de eerste Mitsubishi en de eerste auto bij garage Snel. Wat een verademing ten opzichte van een ander merk en garage. Rijden zonder problemen en niet hoeven te zeuren bij de garage. Ik hoop dat de auto het zo blijft doen. Ik ben zeer tevreden.
Werd vriendelijk en correct geholpen. Mijn Mitsubishi rijd weer super!!
Door een niet werkende airco heb ik contact opgenomen met Autobedrijf Jan Snel. Ondanks het feit dat ik onverwacht een afspraak wilde maken, terwijl hun agenda nagenoeg vol zat, mocht ik mijn camper toch brengen. Zodra er een gaatje was, hebben ze het het aircoprobleem aangepakt en opgelost. Zo kon ik weer op tijd op weg met mijn camper, met een gerepareerde airco.
Auto naar behoren gerepareerd
Ik kom er al jaren en de monteurs en hans . regelen als het kan gelijk . Dat is nou nog ouderwetse service.
Wij zijn al 35 jaar klant bij deze garage en hopen dat nog lang te zijn omdat wij met schades en onderhoudsbeurten altijd vakkundig en vriendelijk behandeld worden.
Hier ben je nog klant en wordt je heel netjes geholpen en te woord gestaan
Vriendelijk personeel houden zich aan gemaakte afspraken.erg tevreden met deze garage.
goede en snelle service . bekwame monteurs
Vakbekwaam, vriendelijk, meedenkend…
Ik ben nu ongeveer 20 jaar klant. Autobedrijf Jan Snel heeft niets ingeboet aan de kwaliteit die ik elke keer mag ervaren. Top garage op mensenmaat.
Zelfs nu ik in Renesse woon breng ik mijn Mitsubitsi Lancer altijd voor onderhoud of wat anders naar Jan Snel in Puttershoek. Ik word er altijd vriendelijk geholpen en van deskundig advies voorzien. Fijne mensen en aardig . Zeer tevreden! Zeker een aanrader
De 10 is echt voor het garage personeel, service is echt super en erg vriendelijk. Maar of ik de volgende auto er zou kopen weet ik nog niet, omdat bij de laatste aankoop van de auto erg afgerafeld is omdat de verkoper weg moest en geen tijd had voor een nette afhandeling helaas. En dat is ons erg tegen gevallen, het is niet de eerste auto die we daar hebben gekocht.
Beste heer den Boer Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over ons bedrijf, maar jammer dat u de aflevering in maart 2017 als niet fijn heeft ervaren. Jammer dat u dit nu pas kenbaar maakt, want nu kunnen wij niet nagaan waarom de aflevering niet naar behoren is uitgevoerd. Volgens ons hebben wij de aflevering in onze beleving correct uitgevoerd.. De auto welke u bij een andere dealer had gezien aan de andere kant van het land voor u opgehaald. Technische voor u in orde gemaakt. En met een prettig gesprek aan u meegegeven. Wij hadden dit graag geweten wat er niet juist is gedaan zodat wij ons kunnen verbeteren. Voor de aflevering in 2017 bieden wij onze excuses aan en zullen u bij uw volgende bezoek aan ons bedrijf ook nog persoonlijk doen. Team Jan Snel
Als ik tussen de jaarlijkse beurten problemen met mijn auto heb, kan ik deze altijd brengen en dan wordt er direct naar gekeken en het probleem binnen korte tijd verholpen. Ik ben ook niet voor niets al meer dan 20 jaar klant bij deze garage. Hans altijd behulpzaam en aardig net als de rest van de mannen in de werkplaats. Met Ria kan ik ook altijd goede afspraken maken. Ik ben erg tevreden.
Wordt na brengen van de auto keurig thuisgebracht omdat ik slecht ter been ben. De auto wordt na de beurt om die reden bij mij weer voor de deur gezet. Dat vind ik nou service.
Sportlaan 1
3287TG Puttershoek