Zeer goed en professioneel geholpen, de aflevering was ook zeer goed.
Bedrijfsnaam | Frankie's Rib en steakhouse |
Vriendelijk personeel, deskundig, goed advies om de juiste keuze te kunnen maken
Goede communicatie!
Bedrijfsnaam | Aanneming’s & Timmerbedrijf Ouderkerken |
Zie boven en met uitleg.kan toch niet beter.
Goed geïnformeerd over de langen levertijd 40 weken
Maar......28€ voor lampen even bijstellen vind ik toch wel veel
Na overleg met heer aan receptie thermostaathuis vervangen omdat de kachel na tien minuten er mee op hield dit hebben ze ook goed gedaan (eigenlijk op mijn eigen advies) maar probleem is jammer genoeg niet op gelost dus als jullie een idee hebben waar het aan kan liggen hoor ik het graag Groet A.Bul
Het is allemaal goed geregeld. Beter kan niet.
Tijdens de eerste servicebeurt, bleek dat een steenmarter een bezoek gebracht had aan mijn auto, waar de steenmater een deel van de isolatie onder de motorkap geconsumeerd had. Een vervolgafspraak kon direct gemaakt worden.(voor vervangen isolatie en montage van een "marterverjager".
Bedrijfsnaam | prive |
Ik heb echt genoten van de eerste kilometers. De wagen rijd geweldig.
Bedrijfsnaam | jachtbouw F van Steen |
Direct geholpen naar tevredenheid.
Bedrijfsnaam | Witteveen |
Goed en gauw geholpen , vriendelijke medewerkers
Bedrijfsnaam | Nvt |
Vlotte afhandeling A service en apk. Van tevoren telefonisch geinformeerd naar prijsstelling. Ter plaatse bleek deze anders/hoger te zijn.
Snel en netjes geholpen
Professionele service
Reparatie goed opgelost zonder kosten
Bedrijfsnaam | Wi-safety |
Levering en montage nieuwe velgen en winterbanden geheel correct en volgens afspraak. Wachttijd en zoals voorspeld.
Vriendelijk en praktisch
Bedrijfsnaam | Bureau Schmidt |
Prima en meedenkend telefonisch contact
Bedrijfsnaam | Rosema |
Snel geholpen, ongedwongen sfeer!!
Snel afgehandeld verkoper dhr.Zoer alles correkt weergegeven e.d.
Bedrijfsnaam | Wensink leeuwarden |
Mijn auto werd voor de APK afspraak op de afgesproken tijd gekeurd. Hij was snel klaar. Echter, wederom moesten wij contant bij de balie afrekenen! Dit gebeurde in april ook al, waar wij niet van op de hoogte waren en plots een bedrag moesten pinnen. Voorheen kregen wij de nota opgestuurd en voldeden wij deze altijd binnen de gestelde betalingstermijn. Wij hebben de receptionist gezegd dat wij deze gang van zaken niet op prijs stellen. Reactie was dat dit door Coronatijd zo ingevoerd is en wij hiervan via mail op de hoogte gesteld waren. Dit laatste bestrijd ik. Ik heb al mijn mails nagekeken en kan hier niets over vinden. Wellicht zou een schrijven op papier een klantvriendelijker medium geweest zijn? Hierna kun je als klant beoordelen of je hiermee akkoord wilt gaan en sta je niet voor onverwachte "verrassingen". Receptionist was niet erg handig in zijn communicatie aan de balie....
correct
Bedrijfsnaam | Joost de Jong Holding bv |
de storing aan de verwarming en een rammel in het interieur zijn vlot verholpen
Bedrijfsnaam | Strukton |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!