Zeer professioneel en deskundig.

Ondanks de hoge leeftijd van mijn Mercedes prima geholpen, liever de dealer.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goed maar wel duren ruitenwissers bij jullie!!

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Vakkundig en vriendelijk. Klant staat centraal.!!!

Na jaren BMW en mini te hebben gereden, overgestapt naar Mercedes. Goed geluisterd naar de onze behoefte en welk type daar bij past. Top geholpen!!!! Volgend jaar de BMW inruilen, wordt ook een Mercedes dus het zegt genoeg over Wensink Leeuwarden.

• Reden bezoek N.v.t.

Prima, zoals we gewend zijn.

Prima service.

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Positief

Vriendelijke personeel en behulpzaamste

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Moest nog een onderdeel na besteld worden, duurde even voordat onderdeel er was. Nu geplaatst om tijdstip wat ons paste. Vriendelijke medewerkers.

Super goede Service.

Ik kwam bij wensink terecht wegens een storing,kenteken werd gecontroleerd en er was een terug roep actie op mijn mercedes c 200 van 2017.ik kon de volgende dag al komen,wij waren toevallig enkele dagen in leeuwarden te gast bij van de valk hotel.volgende dag om een uur was ik er auto werd geupdate voor de software en millieu.en er werd een nieuwe nox sensor vervangen van ruim € 500.na twee uur werk was de auto klaar en kreeg de sleutels terug.geen kosten fabrieks garantie werd er gezegd,Nou petje af voor mercedes daeler wensink Super goede service en keurig personeel.kunnen veel bedrijven van leren.....TOP SERVICE..johan Kolenbrander..... datum 26-08-2020..

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snel geholpen, vriendelijk en professioneel personeel

Stonden snel voor de deur om te kijken wat er aan de hand was. Vriendelijke en professionele mensen. Binnen een dag was de auto gerepareerd.

Dik in orde

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Ik vindt het wel raar dat er gepraat wordt over een service beurt dat is niet aan de orde. Ik heb een Mercedes gekocht die nog afgeleverd moet worden dus van service is geen sprake jammer. Deze beoordeling is dan ook alleen gericht aan de afdeling verkoop.

zeer snel geholpen

auto gebracht,kopje koffie gedronken,auto klaar

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vervangend vervoer was geregeld ipv ophaalservice. Tijdsbestek was korter dan verwacht. Prima service en klantvriendelijk.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle service, te dure reparatie zo kort na garantie.

Hoewel de garantie net verlopen was kreeg ik een dure reparatie aan de auto. Door corona veel minder gereden anders was het binnen de garantietermijn aan het licht gekomen. Meppel waar de auto gekocht is wil er niets aan doen, Leeuwarden wil uit coulance de helft van de kosten voor hun rekening nemen en dat is netjes. Was ook wel netjes geweest als Meppel de andere helft zou vergoeden!!!

Alles goed geregeld

eerst niet goed, later wel

eerst niet goed, later wel

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals je mag verwachten van Mercedes

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Perfecte service en fantastische auto

Alle afspraken nagekomen en zeer persoonlijk contact. Auto overtreft alle verwachtingen. Beter nog zou zijn als lane/assist permanent uit kon en hij standaard op Economy stand kon, maar ja misschien met een volgende update.

ZEER SLECHT

Tweede mercedes waar een probleem niet van opgelost wordt slechte service wordt niet terug gebeld en als ik bel wordt het afgeschoven naar een ander waar je dan ook niks van hoort de werkplaats receptie wil wel helpen als ik aan de balie kom maar wordt niet geholpen van hogere hand zeggen zij einde verhaal daar kan ik niks mee

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goed ,en komen hun afspraken met je goed na.

Erg tevreden over de autoverkoper Fabian en over de aflevering van de auto echt top.

Snelle en deskundig opgelost

Duidelijke uitleg wat er gerepareerd is

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Een zeer positieve ervaring.

Na jaren in een Toyota te hebben gereden ben ik bij Wensink in Leeuwarden terecht gekomen voor de aanschaf van een Mercedes A-Klasse. Ik werd keurig en vriendelijk ontvangen, waarna ik een proefrit heb gemaakt, omdat ik op zoek was naar de facelift heeft de verkoper (Dhr. Koonstra) voorgesteld om de auto van mijn keuze vanaf een andere vestiging over te laten komen, zodat ik deze kon bekijken. Enkele dagen later ontving ik een keurige e-mail met een uitnodiging om te komen kijken, na nog een korte proefrit was de koop snel gesloten. Tijdens de koop heb ik aangegeven dat ik een kleine aanpassing in de auto nodig heb vanwege mijn handicap (een stangetje waarmee ik de richting rechts kan bedienen). Dit stangetje zou worden overgezet naar de Mercedes A-Klasse. Een week later kon ik de auto ophalen. Nadat de overschrijving etc. was gedaan en het doek bijna van de auto mocht worden gehaald, gaf ik aan dat we niet moeten vergeten het stangetje nog over te zetten. Hierop gaf Dhr. Koonstra aan even te wachten, omdat er een andere oplossing was gevonden. Nadat het doek van de auto was, bleek dat de auto door Wensink is aangepast door de hendel van de cruise-control, richtingaanwijzer en automaat om te zetten en alles opnieuw te programmeren zodat het stangetje niet meer nodig is. Dit alles is volledig kosteloos gedaan. De eerste paar kilometer was even wennen voor mij, maar inmiddels een week verder weet ik al niet beter en werkt het erg prettig. Kortom ik ben zeer tevreden over Wensink. Door deze hulp heb ik nu een prachtige auto, waarin geen enkele aanpassing meer zichtbaar is. Ik ben daar zeer dankbaar voor.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Een gevoel zoals je eerste verliefdheid

Een hele fijne en formidabele rij ervaring

Ik ben zeer goed geholpen door Erik Miedema@

De service was meer dan wat je mag verwachten.. Behulpzaam met het goed regelen van MB conect me.

Goed en zakelijk

Ik ben keurig behandeld

heel goed

goed bedrijf

Icarusweg 2

8938 AD Leeuwarden

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!