Prima geholpen
Gewoon een b buurt en winterbanden. Melding te veel olie in motor. Terug omdat er echt te veel in zat. Nu rijd ik en krijg ik nog steeds de melding olie zit op max peil zal net kritisch zijn. Ben nu op reis ga er wel weer langs als ik terug ben
Bedrijfsnaam | Ana Vita |
Op 1 foutje na foutloos maar dat is zeer netjes opgelost. Dikke prima!
Altijd prima
zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Ruben, uitleg auto duidelijk en verder fijne updates gekregen in het process voor de levering. bedankt!
Bedrijfsnaam | VF company |
Heb je een probleem ga er met de Bus heen en het wordt opgelost. Ook verlichting van aanhangwagen was goed verholpen. Ja prima adres.
Bedrijfsnaam | A.G.W.Zurich |
Auto gebracht voor APK en een storing .APK gedaan en klein probleem waarover keurige uitleg , storing in " coulance" regeling opgelost. Bij ophalen was de auto van binnen en buiten keurig schoon gemaakt . Zeer tevreden dus
Bedrijfsnaam | Nvt |
Uitstekende ondersteuning gehad bij het snel ism de leasemaatschappij afronden van het koop-/bestelproces. Bijzonder prettig contact en zorgvuldige en tijdige afwikkeling. Uitstekende ervaring derhalve
Bedrijfsnaam | HEYDAY Facilitymanagement |
Zeer slechte monteur (in alarmen)bij wensink Heerenveen heeft mijn nieuwe auto zo slecht behandeld met het inbouwen van een alarm Dat ik tot nu toe al 5 keer terug moest om de auto weer te laten rijden 3 x 3 dagen in de werkplaats 1 x 2 dagen in de werkplaats 1 x 1 dag in de werkplaats en hij moet nu weer terug naar de werkplaats. de auto is nu 5 maanden oud en zit nog vol storingen Inmiddels een rekening van VD&P juristen ontvangen voor het sloopwerk. wand de administratie afdeling werk wel goed volgens De mooiprater Onno Rienks heb je te maken met autoverkopers en die gaan alleen voor de verkoop cijfers om hun target te halen. Ik heb mijn auto bij Onno Rienks (Wensink) gekocht. Ik had in plaats van een rekening van 1500euro excuses verwacht. Dit schrijven gaat over wensink Heerenveen de werkplaats chef de monteur en Onno Rienks Bij de werkplaats Wensink Leeuwarden hebben ze erg hun best gedaan om de fouten op te lossen die in Heerenveen veroorzaakt zijn
Goed en accuraat geholpen door chef werkplaats. Goede service en commercieel opgesteld.
Bedrijfsnaam | TDB Installatietech |
Prettig
Bedrijfsnaam | Stucadoorsbedrijf Peter jansen |
Ons verzoek om tijdens de looptijd van een private-lease-contract van auto te wisselen is perfect en adequaat gehonoreerd.
Snel, vriendelijk en deskundig
Afspraak was op tijd en had hem online gemaakt.
Bedrijfsnaam | H vd Veen Onderhoud en Service |
alles volgens afspraak
Bedrijfsnaam | I.B. Heegstra |
klacht met airbag melding is vlot verholpen
Bedrijfsnaam | Strukton |
Schakelaar keurig onder garantie vervangen!
Bedrijfsnaam | CEAN BV |
kwam voor een apk keuring en kocht een andere auto
Wanneer mijn (redelijk) nieuwe en dure auto 2,5 (!) weken bij de garage voor onderhoud staat en ook nog eens opnieuw terug moet ivm foutmeldingen ben ik inderdaad niet tevreden.
ik ben met schade met mijn auto naar de garage gekomen en die is total loss verklaard. en nu vragen jullie hoe de service was, dat klopt toch niet? jullie hebben het niet op orde. trouwens op jullie website staat folgende ipv volgende. vind ik echt niet kunnen voor een Mercedes.
De eerste ervaring met mijn eerste mercedes bij wensink was super. Goede service aardig personeel en super geholpen voor een nette prijs, precies wat ik van mercedes had verwacht. Echter de tweede keer kwam ik met een niet al te grote reparatie. Ben zelf monteur en heb zelf onder de auto gelegen op straat om het probleem te constateren en een noodoplossing te maken. Dit was circa 1 uur werk op straat op een krikje.....vervolgens bij het ophalen bleek dat de monteur er ruim 5 uur over had gedaan......van de luchtvering achter bij een E300 de slangen vervangen.......Bij de vraag naar uitleg werd verteld dat de slangen onder de hele auto door moesten. De compressor zat voorin etc.. Ik wist dat dit gelul was, was zelf onder de auto geweest...bij een airmatic 4 wielen lucht geveerd had hij gelijk...mijn auto was enkel de achteras. De compressor hangt achter, achter het linker achterwiel. De slang, of als je allebei vervangt slangen zijn niet langer dan 1 meter en 2 meter... Ik snap dat het wat meer werk was dan ik had gedaan als nood reparatie maar 4 uur langer.......ik had het gevoel dat omdat er geen vaste tijd stond voor de reparatie de monteur er eens rustig de tijd voor had genomen op een maandag morgen en begonnen is met een grote boodschap op het toilet....toen de auto wat loshalen...en toen maar eens lunchen....(ik zeg lunch omdat bij het ophalen er nog een mandarijn op de bijrijdersstoel lag).......Toen nog wat repareren en bij een collega even wat vasthouden en ja, nu is hij klaar. Al met al houdt de garage na mijn geklaag en bewijs...had mijn eigen reparatie gefilmd...voet bij stuk... uiteindelijk wordt er van 5 uur werk 3,5 uur gemaakt. Al blijf ik het veel geld vinden verder ruziën heeft ook geen zin...maar ik blijf er een apart gevoel bij houden, terwijl de eerste keer zo ontzettend goed was!
Vriendelijk
Zeer vriendelijk en hulpvaardig!
Goed geholpen en ondanks extra werk op tijd klaar
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!