4 sterren: goede service, goed behandeld

Het plannen via Internet is handig en wekt prima. Ook de vastgestelde prijzen voor servicebeurten incl de APK wordt zeer gewaardeerd. De uitvoering en prijs is gehaald naar wens geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd attent en vriendelijk en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sinds 1 jaar klant bij Wensink Leeuwarden inmiddels 55dkm met mijn 1e Mercedes na 10 jr Volvo`s, mijn gevoel is niet 100% goed bij dit bedrijf waardoor ik dit bedrijf niet zal aanbevelen, de Verkoop Prima, de werkplaats valt me tegen, hoewel het niet slecht is. Elk minuutje wordt dik gefactureerd, Ik heb het gevoel dat de scherpe verkoop in de werkplaats moet worden goedgemaakt.

Heel positief. Geen commentaar verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Is goed. alleen die st bekr koeler!!!!!!!!! is een fabriekasje fout en verkankert had een korting gedeeldelijke toegemoetkoming in de prijs van dit onderdeel moeten komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Kwam met vuile auto, waar ik een geintje over maakte. Zijn ze van mij niet gewend. Toen ik mijn auto ophaalde, was hij keurig schoon gemaakt. Kan toch niet beter?

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had problemen met de accu; (veel te snel leeg).ANWB heeft de accu doorgemeten ,en adviseerde mij om dit ook bij een off. Mercedes dealer (Wensink) te laten doen, en daar ( indien nodig) de accu te laten vervangen.Op 06-03-2015 dit bij Wensink Leeuwarden laten doen. .De monteur kwam ( na enig \"doormeet-werk\") tot de conclusie dat de accu vervangen moest worden.Ik gaf hier uiteraard toestemming voor, ondanks zijn opmerking dat het wel om een dure accu ging. Op factuurnr. 41362584 wordt berekend voor : Accu 95AH VLI , incl. uit-, inbouwen , Hulpstoffen/Milieu incl. BTW het bedrag van 299,00 euro , ACCOORD. Voor het vervangen van een zekering ( binnenverlichting) en de accu-doormeet werkzaamheden ( om tot de conclusie te komen dat de accu vervangen moest worden ) wordt een bedrag van 205,58 euro incl. BTW gevraagd ! Ik heb andere Wensink vestigingen gebeld , met de vraag , wat deze werkzaamheden moesten kosten. Bij het plaatsen van een nieuwe accu werden geen kosten in rekening gebracht voor het doormeten/ en afkeuren van de oude accu; dat waren standaard werkzaamheden en waren verdisconteerd in de aanschafprijs en montage-kosten van een nieuwe accu. Over het plaatsen van een nieuwe zekering ( op mijn voorstel , om daar als eerste op te focussen ( binnenverlichting), werd smalend over gedaan: \" wat kost nou een zekering mijnheer\" ? Uiteraard rekening houdend met de aanschaf van een nieuwe accu . Ik heb over de \"doormeet-kosten\" gereclameerd bij Dhr. P. v. Zadel (Leeuwarden), hij zou mij hierover terugbellen, tot op heden niet gedaan, i.p.v. kreeg ik vandaag (weer) een rekening , waarop weer 205,58 euro voor deze werkzaamheden in rekening wordt gebracht. Ik ben uiteraard bereid om de 299,00 euro direct over te maken, en het daarbij te laten . Ik hoop dat mijn geschonden vertrouwen in Wensink LW weer hersteld kan worden. Hoogachtend, H.L. van der Wolde

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een bezoek met mijn nieuwe bus aan de wasstraat ging helaas mijn antenne eraf , bij wensink leeuwarden werd dit geheel kosteloos opgelost. Top bedankt

altijd goed en correct

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vlotte service. zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima dealer. Zowel de verkoper, de receptiemedewerkers en de monteurs doen hun werk met enthousiasme en met veel kennis van zaken. Het enige wat mij verbaasd is het voor mij negatieve prijsverschil tussen het onderhoudscontract van mijn vorige auto( C320 CDI Estate) met mijn huidige auto (B 180).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Men pakt acuut mijn probleem (versleten remblokken) aan. Bovendien werd een leenauto beschikbaar gesteld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ervaringen met het bedrijf Leeuwarden is positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen maar goede ervaring, tijdens service-beurten en onverwachte oorzaken.

Icarusweg 2

8938 AD Leeuwarden

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!