de service en het vriendelijk zijn betekend veel

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Het is een zeer kale ruimte, de beurt duurde lang

Als je moet wachten is het leuk als er iets te doen is. In de oude vestiging kon je nog even in de showroom kijken en als daar niet leuks stond, kon je in ieder geval de folders van de diverse modellen even doornemen. Dit kan nu niet meer. Ook was het toen gemakkelijker om even naar de werkplaats te lopen

correct/prettig

prima ervaring

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer attent en snel. Zelfs vervangen accu op laatste moment.

Zeer snelle beurt en apk met op laatste moment nog vervangen van accu.

Uitstekende service.

Prettige vrouwvriendelijke omgeving. Ze zijn zeer flexibel als het gaat om auto brengen etc. Alles is mogelijk ,nooit een nee.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Op basis van een ontvangen schrijven m.b.t. een terugroep actie heb ik telefonisch contact opgenomen met Wensink Leeuwarden, tenminste dat dacht ik. Telefonisch was Wensink Leeuwarden doorgeschakeld naar een medewerker van een callcentrum. Hier maakte ik de afspraak over datum en tijdstip. In het ontvangen schrijven stond vermeld dat de werkzaamheden ca. 30 minuten zullen duren. De medewerkster vertelde aan de telefoon dat dit zeker 3 uren zou duren. Ik vond dit een vreemde gang van zaken, maar goed ik dacht afwachten wat de medewerker in Leeuwarden op de geplande afspraak mij zal vertellen. Ruimschoots op tijd (8.50 uur) was ik op de afgesproken datum bij Wensink Leeuwarden. De medewerker vertelde dat de duur van de werkzaamheden minimaal 3 uur in beslag zouden nemen en het kan zelfs wel 6 uren duren, Nogmaals kenbaar gemaakt de de bewuste brief vermeld 30 minuten. Ik heb de auto achtergelaten. Om 15.00 uur gebeld met Leeuwarden, och heden weer verbonden met het callcentrum. Hier kon men mij niet vermelden of de auto inmiddels gereed was , 3 x verbinding gezocht door medewerkster met de vestiging Leeuwarden. Helaas nimmer gelukt, men stuurde wel een mailtje met de vraag vroegtijdig te bellen als de auto gereed was. Om 16.00 uur telefonisch de melding dat de auto gereed stond. Nu zal het neem ik aan duidelijk zijn dat de ontvangen brief duidelijk onwaarheden vermeld en dat het contact zoeken met een vestiging van Mercedes niet optimaal is als alles centraal geregeld is. Verder in Leeuwarden keurig behandeld.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik vind het beneden pijl om klanten die voor een service beurt komen naar huis te sturen met een elektricien fiets. Dit doet bij men bij Audi service niet.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals altijd niets op aan te merken.

Vriendelijk, attent, behulpzaam, en natuurlijk prima kwaliteit!! Wel mis ik de ouderwetse showroom.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals gewend in Leeuwarden super team

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Vlot en correct geholpen

Zeer vertrouwd

Zeer plezierige ontvangst en vakkundige afhandeling in de werkplaats.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima bijna alles volgens afspraak

Bedankt voor de keuring. ook de update van de navigatie. top Alleen klein beetje jammer. dat ik nou weer naar Leeuwarden moet. omdat mijn tijdklokje nog steeds op zomer tijd staat. en met geen mogelijkheid kan aanpassen. en dit was wel de afspraak. Maar de rest is top.

Eerste keer onderhoud

Goed tot nu toe echter geen vergelijk materiaal behalve dan die van een andere dealer wat geheel anders is.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima service en een prima coulance afhandeling

De beurt moest even in twee keer, maar dat was achteraf geen probleem bij het uitvoeren van een coulance vervanging.

Helemaal tevreden

Ontvangst en een kopje koffie werd aangeboden

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk en zeer goed geholpen

Tweede Mercedes eerst e klasse met lucht vering probleem prima geholpen Nu s 350 met moter probleem ook zeer snel en goed geholpen ook aan de telefoon heel vriendelijk contact gehad dus zeer tevreden

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

t.o.v. de vorige vestiging geen verbetering.

De werkplaats kan ik niet beoordelen. Ik was alleen voor. Mocht je voorheen gezellig in een showroom wachten, nu zit je in een vertrekje zonder enig besef bij een Mercedes dealer te zijn. Voor koffie werd ik gelukkig geholpen door dat ik geen idee had hoe het werkte. De W.C. is ook wel erg laag!

was goed

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Altijd er vriendelijk en behulpzaam

Professionele en betrouwbaar!

Ik ben heel tevreden met Leeuwarden Mercedes Benz Wensink. Klantvriendelijk personeels en professionele service!

Klasse

Persoonlijk, zorgvuldig, vriendelijk en deskundig

Zie tekst hier onder.

Ik wordt altijd prettig geholpen en het vertrouwen in het onderhoud en het oplossen als er zich een probleem met de auto voldoet is groot.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goede monteur, organisatie waardeloos!

Maandag na de kerst heeft mijn motor met 65000km het begeven. Voortdurend zelf moeten bellen wat diagnose is, niet terug gebeld worden is standaard in Leeuwarden schijnbaar. 7 januari wordt ik ochtends gebeld of bus ook beurt moet hebben (nieuwe motor, dus weinig lijkt mij) en dat ik auto middags op kan halen.. Ben er 16:30 blijkt auto nog lang niet klaar en wordt maandag. Maandag auto opgehaald en ontdek dinsdagochtend dat er 2 deuken in achterdeur zitten door het op de brug duwen, hier ook weer gebeld en niet terug gebeld worden dus 15:00 maar weer gebeld en moest maar ff langs komen. Woensdag langs geweest en ja de “Pieter” laat je gewoon 15 min wachten en gaat andere dingen doen. Erg boos geworden en toen ik weg zou rijden heeft hij nog paar foto’s gemaakt en zou me bellen.. idd zou want nog weer niks gehoord. Denk dat ik de auto maar laat repareren en factuur naar Wensink stuur want ben verbaasd over de slechte service vanuit kantoor. Voor mij echt nimmer nooit meer naar Wensink Leeuwarden daar je daar niet krijgt wat je als klant mag verwachten. Joel de monteur echt een goede en kundige kerel en ook de werkplaats chef prima man maar Pietertje moet een pot pindakaas kopen en gaan schaatsen een heeeeel eind hier vandaan!! Zou een reactie op dit bericht op prijs stellen en nog meer dat de schade aan mijn voertuig op korte termijn wordt verholpen!

word goed behandeld

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Icarusweg 2

8938 AD Leeuwarden

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!