Super tevreden over de aankoop en after sales !

Ik heb bij van den Akker een nieuwe Mercedes gekocht in december 2024 . Ik werd super geholpen door Marco. Ik heb een goede prijs ontvangen voor mijn inruil wagen. Ook wat betreft het afleveren en de after-sale instructie zijn voortreffelijk. Ik kan van den Akker aan iedereen aanbevelen die van kwaliteit en goede afspraken houdt.

Prima geholpen door Marco

Alles top voor elkaar

Snelle adequate service

Na e-mail melding lakbeschadiging binnen 1 uur respons met afspraken en contactpersoon gegevens. Prima opvolging en oplossing van het probleem.

Zeer correct

Heel netjes en correct geholpen

uitstekend

erg goed geholpen alle tijd geen druk zeer tevreden

Eerlijk

Ondanks dat ik geen vaste klant meer ben, mijn technisch probleem tel. op kunnen lossen terwijl andere MB bedrijven geen oplossing hadden of niet wilde geven.

• Service N.v.t.
  • Waarvoor bent u geweest? Werkplaats

Top bedrijf en zeer deskundige verkoper.

Wij zijn van A tot Z super geholpen en geïnformeerd geworden door Marco Gansekoele. Marco nam zich de tijd en gaf ons de tijd om alles goed te overdenken en maakte hierdoor een goede onderhandeling mogelijk, wat geleid heeft tot koop van onze mooie Mercedes. Bedankt Van den Akker/Marco

Slecht

Heel vervelende ervaring. In goed vertrouwen heb ik deze firma de sloten van m’n bus laten vervangen na diefstal van de reserve sleutels. Aan het einde van de rit bleek dit €1000 te kosten. Het dubbele van hetgeen wat marktconform is en wordt vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. Na de inbraak in m’n woning, halen zij mn portemonnee leeg. Hele nare slechte ervaring en ook het contact is heel onpersoonlijk en koud. Zou het zeker niet aanbevelen, sterker nog afraden

• Waarvoor bent u geweest? Werkplaats

Betrouwbaar advies,korte lijnen,en meedenkend. En je ook niet onnodig op kosten jagen,als het enigzins niet nodig is.

prima ervaring

ben tevreden over v.d. Akker Mercedes, we worden elke keer netjes en snel geholpen.

Zeer tevreden, prima service

PRIMA

TEVREDEN

Alles prima

Goede communicatie en afhandeling van zaken. Alles goed!

• Waarvoor bent u geweest? Werkplaats

volgens de afspraken, direct geholpen en opgelost.

op de thuisreis in Belgie ontstond plotseling een stuurwerk probleem, dit telefonisch met werkplaats besproken en voorzichtig doorgereden naar huis. Zoals besproken de andere ochtend gebeld voor afspraak, de oorzaak gelokaliseerd en noodreparatie uitgevoerd ivm onderdelen later het onderdeel vervangen, alles weer in orde.

• Waarvoor bent u geweest? Werkplaats

Top bedrijf met vriendelijk personeel

Netjes geholpen bij het aanschaffen van een Mercedes gle, verkoper had kennis van zaken, alles was top geregeld

Fijne ongedwongen sfeer.

Op zoek naar welke auto het best bij ons past, is er uitgebreid tijd genomen om de keus te maken voor een Hybride of een EV. Na de proefrit van de C300E is er geen druk opgelegd om snel tot een koop te komen. Bij de aflevering van de auto, alles doorgenomen en goed uitgelegd. Alles bij elkaar, zeer tevreden.

• Waarvoor bent u geweest? Aankoop auto

Snel zaken doen en afhandelen daar hebben beide partijen profijt van

Ik heb mijn 2de Mercedes bij Marco gekocht en nu mijn 3de ook. Verder heb ik het volste vertrouwen in garage bedrijf Van den Akker. Prima service en goede adviesen dan ga je probleemloos op weg.

goede service

altijd bereid te helpen , geven goed advies. goed bereikbaar

Alle afspraken nagekomen!

• Prijs/Kwaliteit

Service op het hoogste niveau

Competent en vriendelijk team!

Goed allles 1 een keer geregeld

Goed alles volgens afspraak reparatie uitgevoerd volgens afspraak netjes en goed geregeld tav afspraak en vervangend vervoerd op tijd gereed gemeld Dik tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Ik kon snel een afspraak maken en werd allervriendelijkst bejegend. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de auto werd gewassen afgeleverd. Kortom een uitstekende service.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, meedenkend en goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en ontvangst bij de receptie.

Vakkundige mensen in de garage en aan de receptie.

Top!

Al 3 jaar klant en al 3 jaar zeer tevreden.

Belgenlaan 1

5406 XN Uden