Gewoon top service

Zoals altijd een top service

Netjes behandeld

Auto wordt netjes gemaakt en zorgvuldig aangeboden met motorstorings lampen na twee bezoeken brandt het lampje nog steeds maar auto loopt prima dus weer een nieuwe afspraak in geplent moet opgelost worden bij van de akker.

Aan de prijs maar goed!

Uitstekend en alles volgens afspraak. Vooraf kan het wat duidelijker over wat de beurt inhoud.

• Prijs/Kwaliteit

Wat een geweldige service en uitstekende communicatie.

• Prijs/Kwaliteit

Tot in de puntjes geregeld

Kwaliteit

Kwaliteit service en duidelijke prijsafspraken

perfect, professioneel, klantvriendelijk

zie hierboven

• Prijs/Kwaliteit

Gewoon heel goed,zoals het hoort.

Meerdere MB dealers bezocht met voornamelijk mindere ervaringen in de loop der jaren.Van den Akker is een prima bedrijf.

Keurig geholpen

De service van vd Akker is heel goed. Je wordt echt heel netjes behandeld bij vd Akker. Ze staan direct voor je klaar. Kosten van de reparatie zijn aan de hoge kant. Maar dat zal ook wel aan het type auto liggen. De reparatie die we aan onze auto hebben gehad is ook wel dikke pech geweest.

Klantgericht en betrouwbaar

Het is mogelijk om betrouwbare afspraken te maken. De klant weet waar hij aan toe is. Makkelijk toegankelijk. Goede terugkoppeling

Prima geholpen

De door mij gesignaleerde storing is heel snel gevonden en hersteld.

Super onderhoud

Geweldig goed onderhoud en vooral extra aandacht voor kleine details die onderhouden worden. Aardige mensen en prima service zoals altijd.

• Prijs/Kwaliteit

kwaliteit, servicegericht en klantgericht.

Volkomen tevreden over het bezoek, goed en duidelijk geholpen. Heel plezierig en zeer professioneel.

Goed!

goede service, afspraak nagekomen.

Super goed

Vandaag mijn mercedes c180 AMG opgehaald en een zeer goede uitleg gehad en de auto was super netjes afgeleverd. Mijn complimenten voor het hele team en de taart is lekker. Nogmaals bedankt voor alles. Gr Pierre Raijmakers

• Prijs/Kwaliteit

Wordt netjes geholpen en ze komen de afspraken na

• Prijs/Kwaliteit

Een paar maanden terug onze E-klasse hier gekocht, konden na sluitingstijd op afspraak terecht en werden erg goed geholpen. We werden ook verrast door de goede aflevering en uitleg van onze nieuwe auto. Nu we op zoek waren naar een A-klasse voor erbij meteen weer hier gaan kijken, wederom goede service. Ook de aflevering van deze auto was top.

• Prijs/Kwaliteit

Alles zoals we gewend zijn weer keurig uitgevoerd .

Alles zoals we gewend zijn weer keurig uitgevoerd.

• Prijs/Kwaliteit

Komt zijn afspraken na en levert ook nog een goede service

We waren al enige tijd aan het rondkijken voor een vervanger van onze C180. Maar waren wat teleurgesteld in de lange levertijden en beperkingen van de nieuwe C klasse. (Hij is er wel maar lang niet alle opties zijn leverbaar). Tot ons oog viel op een GLC coupe. Ook hier weinig op voorraad, maar toch konden wij die GLC coupe uitkiezen zoals door ons gewenst en werd deze nieuwe auto binnen 6 weken geleverd. Klasse geregeld!

• Prijs/Kwaliteit

Heel vakkundig, vriendelijk betrouwbaar bedrijf

Onze ervaring is, we hebben onze Mercedes daar bijna 15 jaar geleden gekocht, en al die jaren nooit geen klachten gehad, wordt tijdig gebeld mochten er grotere kosten aan komen! Als ook bij andere dingen. Dus nu op naar de volgende Mercedes!

positieve ervaring

vriendelijk, je wordt goed op de hoogte gebracht en er werd niets opgedwongen.

Plezierig en hulpvaardig

De ontvangst en service is altijd hartelijk met oog voor de klant. Met vragen kun je prima terecht en iedereen doet zijn best om goede service te leveren.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

De mannen hebben het prima gerepareerd en ook keurig op de afgesproken tijd klaar. Komplimenten.

Geweldig bedrijf

Hart voor Mercedes Benz. Gemotiveerde mensen.

Belgenlaan 1

5406 XN Uden