Vlot en goed geholpen

We zijn al heel lang “klant” bij Smeetsschimmert en altijd goed geholpen!

Betrouwbaar en ze leveren goed werk

Kom er al zo'n 50 jaar. Heb ervaren dat bij Smeets Schimmert zowel de opa (zaliger) , de vader als wel de zoons erg betrouwbaar zijn. Bovendien leveren ze vakwerk af. Geven. ook een goede service.

Accuraat bedrijf!

Wat een klantgericht heeft dit bedrijf!

geen bijzonderheden

Prima garage.

Eerlijke service

Top bedrijf, fijne vakkundige medewerkers!

Jarenlang ervaring met het personeel alleen maar complimenten over service én vakbekwaamheid.

Betrouwbaar en deskundig

Altijd weer fijn om te ervaren dst vriendelijkheid, betrouwbaarheid d’n vakmanschap samen kan gaan!

Goede snelle service

Dacht dat ik een grote beurt nodig had maar had maar een kleine nodig. Zeer verfrissend om te merken dat ze doen wat nodig is en niet voor het onnodige gaan wat mij meer zou kosten. Daarom zeer tevreden met de service.

Na jaren nog een zeer tevreden klant!

Betrouwbaar Prima service Vriendelijk personeel Houden zo

uitstekend en betrouwbaar bedrijf

je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. bellen eerst als er een en ander vervangen moet worden. je komt nooit voor verrassingen te staan.

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de adequate aanpak van de reparatie en de betrokkenheid

Geen nadere opmerkingen

Uitstekende garage

Als ik iets aan mijn auto wil laten doen ga ik altijd hierheen. Goed gevoel bij deze garage.

Gewoon goede ervaringen.

Maak al jaren gebruik van verkoop en onderhoud. Steeds naar volle tevredenheid.

Netjes beleefd en correct

Fijne garage

Zoals altijd vertrouwd

Heel positief

Denkt mee in oplossingen en goede service

Flexibel, denkt mee met de klant en biedt indien mogelijk alternatieve oplossingen.

Heel goede garage en vriendelijke personeel

Fijne garage en prima service

Fijne prettige service.

Wij zijn al heel lang klant bij autobedrijf Smeets Schimmert. Altijd goed geholpen en goede service. Een garagebedrijf om op te bouwen.

Correcte service en prettige behandeling

Deskundig en betrouwbaar

Zeer prettige garage. Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en betaalbaar.

Zoals altijd zeer deskundige hulp

Communicatie en uitgevoerde werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Super goede service

Altijd goede service, vriendelijke bejegening, goede uitleg en een reeele prijs. Vandaag geholpen binnen kader van garantie. Fantastisch!

Snel en goed.

Netjes ontvangen en geholpen. Dit is mijn eerste ervaring met dit bedrijf, zal zeker in de toekomst van hun diensten gebruik maken.

Gewoon goed

Professioneel en deskundig, er wordt bij vragen direct contact opgenomen, kortom alles gaat zoals het moet.

Bekerbaan 15 A

6333EH Schimmert