Klant is koning

Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit en service. Je wordt er altijd op een vriendelijke manier geholpen.

Klant is koning

Goede service.

Vakmanschap wordt gekoppeld aan goede service.

Prima winter beurt uitgevoerd

Onze auto was toe aan een winterbeurt, bandenwissel en alle overige zaken. Prima uitgevoerd, wij waren zeer tevreden en onze auto is klaar voor de komende winter. Auto Smeets bedankt en voor allen: Fijne Feestdagen

Prima winter beurt uitgevoerd

Alles exact volgens afspraak

Goede uitleg van factuur

autobedrijf Smeets Schimmert is betrokken bij de klant

Autobedrijf Smeets Schimmert denkt mee met de klant.

Prima service en uitleg

De auto had een winter beurt nodig en winterbanden en de afspraak werd snel gemaakt. Binnen enkele uren was alles gedaan; wij zijn tevreden en klaar voor de winter.

Prima service en uitleg

autobedrijf Smeets voelt zich betrokken bij de klant

uit de data van de auto weet Autobedrijf Smeets direct welke werkzaamheden er bij de beurt moeten plaatsvinden

Snelle, goede service

Snelle goede service

Gewoon goed

Onze vaste garage, altijd goede service en denken met je mee. Komen ze iets tegen wat meer kost wordt het altijd eerst overlegd.

Goede service en vakmanschap!

Kom al sinds 1985 bij autobedrijf Smeets in Schimmert. Vertrouwd adres, altijd goede service, goed advies en goede onderhoudsbeurten. Zeer aan te bevelen! Ook voor occasions!

Zoals altijd prima en vriendelijke service.

Al jarenlang tevreden klant.

Snel en goed geholpen

Was er voor bandenwissel en wintercontrole zoals gewoonlijk uitstekend geholpen.

No- nonsense bedrijf . top !

Kom al jaren bij autobedrijf Smeets , nooit problemen gehad. Altijd eerlijk over evt meerwerk aan de auto, doen niets wat niet hoeft.

Bijzonder klantvriendelijk en goede kwaliteit geleverd

In alle opzichten een aanrader voor het onderhoud van je auto.

Snel, correct, prima service!

Snel, correct, prima service!

Vriendelijk en duidelijk

Duidelijke teks en uitleg wat nodig is

Zeer klantvriendelijk en snelle afhandeling.

De afspraken werden goed nagekomen en de service is optimaal.

ben voor 100% procent tevreden.

Ben heel tevreden met over de auto ziet er weer uit als nieuw en de persoonlijke benadering is perfect.

Goede ervaring

Snelle engoede service ,