Top service. Auto netjes gewassen een uitgezogen!

Super zoals je van Mercedes mag verwachten!

Kan beter

Er wordt over alles meegedacht, alles kan zolang de klant maar blijft betalen ! Service is een mooi woord en mag zonder meer iets kosten. Maar in mijn opinie hoeft de rekening niet altijd bij de klant te worden neergelegd.

snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Altijd goed en professioneel.

Grote beurt en extra werkzaamheden zoals achterdeur bestelbus afstellen is super goed gedaan. Ook nog even met de verkoper gesproken over een personenauto voor ons privé en vandaag een afspraak gemaakt voor morgenochtend.

Zoals altijd goede uitleg, service en acceptabele prijs kwaliteit verhouding

In het kader van een service assist A bleken er 2 vervangingen noodzakelijk. Na een goed uitleg en prijsinformatie konden deze noodzakelijke vervangingen/reparaties een week later plaatsvinden. Alles met de voor mij bekende goede service.

Goede service vriendelijk personeel

Goede service vriendelijk personeel

Vriendelijk en kundig personeel

We werden goed op de hoogte gehouden over levertijd van de auto, Welke werdt uitgesteld vanwege covid. Hier werdt duidelijk en open over gecommuniceerd. Wat ondanks de teleurstelling wle vertrouwen gaf. Bij het ophalen van de auto werdt ruim de tijd genomen om de auto door te nemen. Dus voor ons een DIKKE 10

Altijd correct, vriendelijk en met verstand van zaken geholpen.

Ik kom al meer dan tien jaar graag in de werkplaats van Smeets Maastricht. Onlangs heb ik mijn Mercedes-Benz C 200 ingeruild voor een Mercedes-Benz B 170. Hierbij ben ik op bijzonder prettige en deskundige wijze geholpen door dhr de la Croix. Ook stel ik het buitengewoon op prijs dat alle klanten met dezelfde egards behandeld worden ongeacht hun type Mercedes. En er is alle aandacht voor de auto ongeacht zijn leeftijd en het aantal gereden kilometers. Dat doet een Mercedes liefhebber goed.

kleine beurt duurde niet lang , een kleine drie kwatier.

Goed en snel geholpen

Auto was eerder klaar dan gepland

Alles prima

Precies zoals was afgesproken.

Het is niet meer de service die ik van Smeets gewend ben!

breng de auto voor service (APK, ruitschade, reparatie draagarm en onderzoek naar dashboard). Hierin heeft men 4 werkdagen de tijd om er aan te werken. Ruitschade en APK wordt 1e dag verzorgt, andere service wordt pas op de 5e werkdag op gepakt. Derhalve 2 dagen op de auto moeten wacht. dit was vroeg niet, jammer!

Duidelijke afspraken geen verassingen achteraf

Duidelijke info en achteraf geen verassingen

ik ben vriendelijk, gastvrij ontvangen en professioneel geholpen

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en deskundig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima professionele niet opdringerige service

Vakkundige begeleiding van de aankoop. Ik werd niet onnodig lastig gevallen of bestookt met aanbiedingen.

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

's Middags langsgegaan vanwege een probleem in de automatische transmissie. De ochtend erna al een afspraak in de werkplaats en is het probleem verholpen.

Vriendelijk en doed advies

Goede ontvangst en tijd voor je

Ondanks dat je geld kwijt bent ga je met plezier er naar toe

Zoals gewoonlijk, prima service.

De servicebeurt is volgens planning uitgevoerd. Alles in orde. Auto zoals altijd keurig opgeleverd.

Tevreden

ik was zeer tevreden omdat de lange geplande wachttijd door het inzetten van een tweede monteur met een uur werd bekort. Chapeau.

• Deskundigheid N.v.t.

Prima beurt

Goed en binnen de gestelde tijd onderhoud gepleegd en goed advies en overleg eerst voordat er verdere werkzaamheden werden verricht. Een uitdraai van de service historie meegekregen, daar bleek een servicebeurt van 2019 te ontbreken. Via contact met chat aangegeven, maar geen antwoord gekregen c.q. een complete service historie alsnog ontvangen.

gewacht op A onderhoud en APK. was lekker weer dus lekker rond gelopen en een lunch gehad bij Van de Valk brasserie.

Great!

Alles op tijd gedaan - weer lijkt betere mpg. ben dankbaar voor waarschuwing grootbeurt niet nodig deze jaar. (Oude) motor gaat heel goed (mpg, stil) naar onderhoudsbeurt. Deze keer ook prijs kwaliteit kan top - onderdeel waneer nodig blijven te duur.

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.