Beste Guus, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Bedankt voor uw medewerking. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste, Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Math, Fijn dat u zo tevreden bent, dank voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Ludo, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Noël, Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Prima service!
Beste Roel, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Great Service
Thank you very much for your response. Kind regards, Anita
Always friendly, helpful and Professional.
Dear Jim, Nice to read that you are satisfied with our service. Kind regards, Coco
Geweldige service! Ben zeer tevreden.
Beste Joris, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd en op tijd gereed.
Beste Pascal, Fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Servicebeurt perfect en snel uitgevoerd
Beste Paul, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor beoordeling en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Service was heel goed,ik ben naar huis gebracht en weer op gehaald omdat ik moest wachten tot de service beurt gereed was.
Beste Wiel, Fijn dat u zo tevreden over onze service bent. Met vriendelijke groet, Coco
Ik ben zeer tevreden.
Beste Leo, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Etienne, Bedankt voor de mooie negen ! Met vriendelijke groet, Coco
Goed. Vervelend is dat ik recent nieuwe voorbanden heb gekocht die naar mijn idee niet nieuw waren. Normaliter zitten aan de nieuwe banden rubber uitsteeksels. Deze waren van op de (nieuwe) banden niet meer aanwezig. Ik heb dit gemeld aan de balie. Ik kreeg te horen dat tegenwoordig niet meer bij alle banden gebruikelijk zou zijn. Thuis heb ik ontdekt dat toch nog enkele van deze uitsteeksels op de banden zaten. Mijn vertrouwen in uw bedrijf heeft derhalve een flinke deuk opgelopen.
Beste Math, Ik vindt het oprecht vervelend dat u deze ervaring heeft bij Smeets. Mijn collega neemt contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Moest een keer terugkomen omdat instellingen ongewild veranderd waren. Daarnaast ben ik het oneens met het standpunt van Mercedes rondom het gebruik en rechten op live-services.
Beste Stefan, Bedankt voor uw tijd en moeite. Mijn collega neemt contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Hartelijk dank voor uw medewerking. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Goed en accuraat
Beste Hans, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen, hartelijk dank hiervoor. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
1e Onderhoudsbeurt: prima verlopen. Zeer tevreden! Jammer van de gepeperde rekening ..enige minpunt!
Beste Hans, Dank u voor de reactie, wij zijn gebonden aan de pakketprijzen van Mercedes Benz. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Rick, Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Jos, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Dank u voor het geven van de reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.