Goed verzorgd

Goede verzorging vriendelijke service

Over het algemeen zeer goed

Ik heb nog altijd de melding op mijn dashboard dat ik over 2000 km een service A beurt moet hebben. Ik ga er wel vanuit dat dit gedaan is. Verder zal ik dan toch bij de garage langs moeten om dit uit te zetten

Goede service, verwacht wel dat de slangen die beschadigd zijn coulance halve vervangen worden!

De slangen die over de turbo lopen zijn ingesleten ik verwacht dat deze coulance halve vervangen worden, daar dit vaker voorkomt ook bij andere auto. Daar worden ze vervangen MET afstandshouder.

ervaring was met de vorige Mercedessen prima en zo ook met deze.

Ik ben vanaf 1984 klant bij Smeets Mercedes. \1ste auto was Mercedes 180 Robijn rood 150.00 km. 2e Mercedes was een nieuwe 200E was een tegenvaller. 3e Mercedes 350CLS ( nieuw ) 165000 km gereden. 4e Mercedes E 200 Blue Eff. en nu de door u genoemde Mercedes.

tevreden

Voldoende.

Goede respons op onverwachte situatie.

Prim service, alleen jammer dat ik de auto de hel dag kwijt ben als je om 08.30 uur afspreekt

Goede service, deskundig en buitengewoon vriendelijk

Mijn ervaring is goed.

Mijn beurt is correct afgehandeld. Daar ben ik zeer tevreden over.

Aangenaam en excellent, simpelweg Mercedes

Zeer aangename en excellente service in contact, uitvoering van de werkzaamheden met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Simpelweg Mercedes.

in één woord: prima

efficiënt afspraak gemaakt, duidelijke uitleg inhoud onderhoudsbeurt, bijzonderheden correct gemeld, wasbeurt, rekening correct en tijdsduur 2 uur.

Vriendelijk, accuraat, communicatief

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ontvangst niks op aan te merken!

Hoe kan ik beoordelen of het werk goed gedaan is? Ik ben er niet bij geweest maar ga er vanuit dat dat het zonder meer het geval is. Dat is een vertrouwens kwestie. Kortom deze bewoording is m.i overbodig, Mercedes staat voor kwaliteit en ik neem aan dat dit ook voor de service beurten geld.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

prima geregeld

uitvoering ondehoud zoals afgesproken

Goed geholpen

vriendelijk te woord. snel geholpen

Bedroevend en ronduit schandalig

Mijn ervaring met de fa Smeets Mercedes-Benz Maastricht zijn echt bedroevend, eigenlijk ronduit schandalig voor een premium-merkdealer. Mijn Camper op basis van een Mercedes Sprinter vertoonde af en toe, maar wel steeds frequenter, een vermogensverlies. Bij het uitzetten van de motor en opnieuw opstarten was het probleem weer een tijd verdwenen. Ik vermoedde dat er ergens een storing door het motormanagementsysteem werd gesignaleerd waardoor de motor in de fail-savestand gezet werd, en besloot bij Smeets de zaak te laten onderzoeken. Na uitlezing van het systeem kon nog niet exact het probleem aangegeven worden aangezien er meerdere foutcodes waren geconstateerd, nl. o.a verstuiversensor en turbocompressor. Rekening €88. Nieuwe afspraak gemaakt voor verder onderzoek naar turbodruk. Rekening €242,-, met conclusie: Turbo moest vervangen worden: Kostenopgave van Smeets €2098,-. Ik vertrouwde dit niet, aangezien ik me heb laten vertellen dat een turbo het of wèl of nìet doet en niet af en toe wel en dan weer niet. Ben toen naar een gerenommeerd motorrevisiebedrijf gegaan en deze hebben een diagnose tijdens het rijden uitgevoerd en geconstateerd dat telkens eerst de foutcode van de verstuiver met sensor optrad, waardoor de motor inderdaad in de fail-save modus ging en de Turbo dus niet meer in werking werd gezet en daardoor ook een foutcode gaf. Wel hebben ze voor de zekerheid nog de turbodruk gemeten, maar ze kwamen tot de conclusie dat die prima was. Ook constateerden ze dat de gemonteerde massaschakelaar geen goed contact meer maakte en die hebben ze met de verstuiver vervangen. Totaalkosten inclusief nogmaals de diagnose en turbodrukmeting: €995,- De camper rijdt weer als een zonnetje en ik heb er inmiddels weer bijna 1000km probleemloos mee gereden. Conclusie: als ik de reparatie bij Smeets had laten uitvoeren dan was ik in totaal €2428,- kwijt geweest, waarna het euvel nog steeds niet verholpen was geweest en ik alsnog de rekening voor het vervangen van de

Betrouwbaar en goed, zoals altijd

Mijn ervaring met Mercedes is louter positief. Dat is met deze beurt weer eens bevestigd, maar ik had niet anders verwacht ....

duidelijk, helder en persoonlijk

Zeer prettig te woord gestaan, reparaties werden duidelijk uitgelegd, prima geholpen! Dit is precies de reden waarom ik met mijn klassierk onderhoud laat uitvoeren bij Smeets Mercedes Maastricht

Deskundig advies en vriendelijke omgang met klant

Vragen werden correct beantwoord, levering van de auto conform afspraak met een duidelijke uitleg. Het was prettig na 2 weken nog een afspraak te hebben voor nadere uitleg over de auto en het stellen van vragen.

Topervaring, komt vooral door Nick Trilsbeek

Topervaring Zowel bij de aankoop als bij de aflevering zijn wij top geholpen door Nick. Deze man heeft het in zich om een grote verkoper te worden. Hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd echter er zitten zoveel mogelijkheden op de auto dat ik maar hoef te bellen en ik krijg meteen antwoord op mijn vragen.

klantvriendelijke afhandeling bij receptie waarbij humor niet ontbreekt

worden professioneel behandelt waarbij, om verrassingen te voorkomen, wij tijdens onderhoud worden gebeld om fiat te verkrijgen bij hogere noodzakelijke kosten.

Mijn auto op tijd kunnen afleveren voor een onderhoudsbeurt en keuring. Deze ook op tijd weer kunnen ophalen. Ook stond mijn vervang wagen tijdig gereed!

Uitstekend uitgevoerd onderhoud/reparatie!

Prima uitgevoerde reparatie.

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

n.v.t.

Is denk ik goed uitgevoerd ben in ieder geval correct behandeld

Moeten wat efficienter nadenken voor de klant en niet voor bedrijf

• Deskundigheid N.v.t.

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.