Positief
Beste Michiel, Fijn dat u tevreden bent over de aanschaf, we wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Eerste A beurt, goed ontvangen en onderhoud goed uitgevoerd. Bij wegrijden stond het digitaal dashboard anders ingesteld, dat vond ik wel vreemd. Even letten op de koffiemelk, die was toch wel een tijdje (juni) over datum.
Beste Fons, Bedankt voor de reactie en de mooie 9. Ik geef aan mijn collega's door dat ze de melk in de gaten houden en het dashboard weer terugzetten in stand zoals de auto is aangeleverd. Met vriendelijke groet, Barbara
Volgens afspraak alles afgewerkt. Auto schoon gewassen afgeleverd.
Beste Hubertus, Bedankt voor het invullen van het klanttevredenheidsonderzoek. Fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Barbara
Onderhoud netjes binnen vooraf gestelde tijd en compleet naar tevredenheid uitgevoerd.
Beste Gijs, Bedankt voor de reactie, fijn om te lezen dat het bezoek naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Barbara
Zoals altijd vriendelijk en goed geholpen.
Beste Dennis, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Zoals altijd hebben wij u graag geholpen. Met vriendelijke groet, Barbara
fijne samenwerking
Beste Mark, Fijn dat alles naar tevredenheid verloopt, bedankt voor de positieve reactie ! Met vriendelijke groet, Coco
Normaal ben ik altijd vol lof geweest over Smeets Autogroep. In deze echter een minder. Ik heb een MB Vito gekocht in december 2019 van 1 jaar oud met nog 2 jaar garantie. Er is mij gezegd dat deze Vito in december voor aflevering nog een beurt heeft gehad. Echter gaf de computer nu al aan dat er een beurt nodig was. Kosten € 1.028,00 Nogal een rekening. Bij terugkomst thuis, kom ik erachter dat de brandstofslang is los geschoten. Een heel spoor diesel achter me aan getrokken op weg naar huis, en de hele motor onder de diesel, en verder mijn hele oprit onder de diesel. Er werd wel direct actie ondernomen door de werkplaats chef, en 1 uur later was er hier een monteur, die alles netjes heeft gemaakt. Echter nu moet ik zelf terug komen naar de werkplaats, om de motor schoon te laten spuiten. En die tijd moet ik nu weer zien te vinden. Dat vind ik dan weer minder.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor het terugkoppelen van uw ervaring in de werkplaats, dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Coco
Altijd een prima service en altijd duidelijk wat het kost en opbrengt. Prima zo .
Beste Gert-Jan en Pim, Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de service, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Ik had afgesproken te wachten tot de werkzaamheden (motorolie/filter en remvloeistof vervangen) klaar zouden zijn. Alles bij elkaar heeft dat m.i. langer geduurd dan je zou verwachten (plm 2 uur). Ofschoon ik niet in de werkplaats ben geweest kreeg ik de indruk, dat de monteur niet constant met de Smart bezig is geweest.
Beste M, Hartelijk dank voor uw reactie, voor onderhoud en het vervangen van de remvloeistof staat 2 uur gepland. Dus de monteur is constant bezig geweest aan de auto. Met vriendelijke groet, Coco
Jammer dat niet alle toetsen op stuur niet werken. Radio is verder super, Dab+ radio.
Beste Noud, Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Coco
Alleen mijn vrouw denkt dat automaat anders is Geworden Kunt u informatie sturen wat de letters bij automaat betekenen
Beste Egbert, Bedankt voor de positieve reactie, ik heb uw vraag bij mijn collega van de werkplaats neergelegd. Met vriendelijke groet, Coco
,conform afspraak, correct afgehandeld
Beste Paul, Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Goede snelle service
Beste Esther, Fijn dat u zo tevreden bent over de service, bedankt voor de positieve reactie ! Met vriendelijke groet, Coco
De ontvangst en afhandeling van de grote beurt verliep soepel en vriendelijk. Bij ophalen van de auto bleek er geen contact meer te zijn met de Mercedes Me app. Er werd me verteld dat dat komt omdat bij de beurt de verbinding verbroken wordt en na de beurt weer hersteld moet worden. Dat is dus niet gebeurd. Bij mijn vorige beurt was dat ook al vergeten. Als dat een bekend euvel is, dan is het slim om op het eind van elke beurt standaard de verbinding met de Mercedes Me app te herstellen. Ik kreeg wel alle medewerking, maar dat was onnodige ergernis.
Beste Lex, Bedankt voor het geven van uw reactie en het aandachtspunt voor de Mercedes Me app. We gaan erop letten. Met vriendelijke groet, Coco
Prima kontakt met de Mercedes zowel Jeroen als Maurice, aflevering auto uitstekend
Beste Peter, Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is, we wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Pro-actieve medewerkers, goede kwaliteit geleverd, betrouwbaar geheel.
Beste Frank, Fijn dat u zo tevreden bent, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling ! Met vriendelijke groet, Coco
Goed te woord gestaan, uitvoerig alle details besproken, etc. Alleen: de wagen bleek een serieus euvel te hebben, met de besturing, wat we merkten tijdens onze vakantierit. M.i. had dat vooraf verholpen moeten zijn. Teninste, dat verwacht ik van een onderneming van allure, toch?
Beste Sef, Vervelend dat de auto nu al de werkplaats in moet. Hopelijk is het snel verholpen. We wensen u veel rijplezier toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Volgens afspraak leaseauto om 8.00 uur stipt afgeleverd voor servicebeurt 50.000 km. Een goede 2 uur later was de auto klaar inclusief beurt, reparatie band (schroef erin), nieuwe ruitenwisserbladen, op verzoek ook batterij sleutel vervangen. Ook had men de auto door de wasstraat gedaan. Zeer prettig, dus op naar de volgende zorgeloze 25.000 km. Toch even 1 opmerking (niet van belang voor de service, die is gewoon uitstekend): de koffie bij Smeets Venlo is uitermate sterk. Twee kopjes gewone koffie is het equivalent van 10 bakken espresso elders.
Beste heer Thijssen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over de service. Met vriendelijke groet, Coco
vriendelijk en deskundige personeel
Beste Niaz, Hartelijk dank voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Ben tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Ben tevens tevreden over de auto.
Beste Jan, Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is, we wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Ik begrijp dat het vakantieperiode is, doch vind het wel vreemd dat er niemand aan de receptie zat toen ik de auto kwam ophalen zoals afgesproken. Verkoop geeft aan "mijn collega komt zo" klein kwartier denk ik gewacht..... geen grote ramp hoor, maar dat zou iets slimmer georganiseerd kunnen worden .
Beste Geert, Bedankt voor het aandachtspuntje, we zullen dit zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Coco
Alles klopte
Beste Ger, Fijn dat alles zo goed verlopen is, bedankt voor de mooie beoordeling ! Met vriendelijke groet, Coco
vlotte ontvangst , uitleg en afhandeling
Beste Bart, Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. We wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Personeel is hulpzaam en staat je vrolijk te woord. Er wordt voldoende informatie gegeven over de mogelijke werkzaamheden. Fijne fiets die ze in bruikleen geven:)
Beste Oguz, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Mijn ongerustheid i.v.m. een onbekende resonantie bij een snelheid van 30 -40 km/uur werd direct weggewerkt door een juiste diagnose van het probleem. Twee nieuwe voorbanden en alle leed was verholpen! Het verdere onderhoud van een beurt met airco-cleaning en APK- keuring verliepen prima, zonder problemen.
Beste Kees, Hartelijk dank voor de positieve reactie, fijn dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.