uitstekend geholpen.

Vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen.

Perfecte service

Aardige en professionele medewerkers. Een dealer om aan te raden

Goede communicatie en service

Bij het afleveren en ophalen van mijn auto werd ik snel geholpen. Daarbij kwam ik door een file net op de valreep van sluitingstijd binnen, er waren nog mensen aanwezig die mij konden helpen. Duidelijk in communiceren en auto is naar wens en schoon afgeleverd.

Geen reactie op klacht ontvangen

Afspraak gemaakt die helemaal niet nagekomen is omdat achteraf bleek helemaal niet gemaakt had kunnen worden. Gemeld dat dit extra kosten voor ons oplevert omdat ik de werkzaamheden anders elders had laten doen maar juist door de combinatie van werkzaamheden voor sterntrucks heb gekozen (duidelijk in afspraak vermeld). Geen enkele reactie terug ontvangen....... Alleen de rekening.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk /behulpzaam en naar mijn idee deskundig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sterntrucks heeft bij ons 6 prima trucks afgeleverd van het type Antos 1932 motorwagens. De uitleg was uitstekend inclusief taart. Een nieuwe start voor de HEMA met Mercedes mede door de goede contacten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bijzonder teleurgesteld in de kwaliteiten en kennis van de monteurs. Ik ging ervan uit dat de laatste kennis aangaande mijn Mercedes c klasse hier bekend zou zijn. Bijna 400€ armer en niet veel wijzer waar de storing aangaande airbag vandaan kan komen. Uiteindelijk teleurgesteld vertrokken en door een collega getipt op de Mercedes dealer in Gelderland. Na 5 min was de storing verholpen. De monteur was uiterst verbaasd en vroeg mij of ik wel zeker wist of er überhaupt naar gekeken was. Tjah wat moet ik hier nog op zeggen. Ik hoop dat Mercedes stern die 400€ gebruikt om zijn monteurs wat extra bij te scholen. Maar mij zien jullie hier niet meer terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. Een Mercedes aanschaffen is een complete nieuwe belevenis. Ik werd zeer goed begeleid in het aanschaf traject, maar de aflevering van de auto was een 10+. Niet alleen de presentatie van de auto maar ook de uitgebreide uitleg van de auto zijn van een bovengemiddelde kwaliteit. Een compliment aan Peter Tol voor zijn deskundigheid en enthousiasme.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschrikkelijk asociale mensen werken er bij dit bedrijf. Misschien kunnen ze wel goed auto repareren, maar zelf goed auto rijden, ho maar. Ontzettend asociaal rijden en de auto ergens proberen tussen te drukken terwijl meneer pas invoegt via het verdrijfvlak en dan nog boos doen ook. Als u aan dit soort taferelen ook een hekel heeft, dan raad ik u aan om niet bij deze zaak zaken te doen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle correcte afspraak, overleg en reparatie. Afspraken worden goed nagekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super tevreden!! denken met je mee en doen wat ze kunnen, hier heb je ouderwetse service!! en gezellig!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ontvangst bij het eerste bezoek was uitstekend. De geleverde auto een openbaring en de levering van de auto perfect.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie, perfecte service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, luisteren naar wensen en goede uitvoering van de werkzaamheden

Perfecte service!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderhoud uit laten voeren aan mijn Mercedes-Benz Actros tot in de puntjes geregeld! Receptionist die de tijd voor je neemt monteurs die begrijpen dat jouw werkpaard tip top moet zijn de juiste reparatie adviezen geven en alle werkzaamheden in een keer uitgevoerd! 👍 Bedankt SternTrucks Utrecht!!

Eendrachtlaan 300

3526 LB Utrecht